Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van Danny Bijl

Een productieve werkplek: 4 tips voor uw kantoorindeling

Door: Danny Bijl , 01 mei 2014

Een werkplek moet niet alleen comfortabel zijn, het is ook belangrijk dat u er goed kunt werken. Er zijn verschillende manieren om uw werkplek effectiever in te richten. Sommige ­­manieren vragen een kleine aanpassing, terwijl andere manieren misschien iets ingrijpender zijn. Uiteindelijk heeft het allemaal echter één doel: productiever en prettiger werken.  Wij hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet die u kunnen helpen bij het realiseren van een meer effectieve werkomgeving.

Lees verder

Tips voor bedrijfskleding

Door: Danny Bijl , 15 maart 2014

Hoewel het best een grote investering kan zijn in een keer, is bedrijfskleding onontbeerlijk voor grote bedrijven. Kleding met de bedrijfsnaam en het logo erop kunnen een effectief marketingmiddel zijn, wanneer het gedragen wordt door de medewerkers, of door anderen (promotiekleding). Bedrijfskleding moet ook wel eens vervangen of opnieuw ontworpen worden, Digitransfer geeft enkele tips voor de aanschaf.

Lees verder

Hoe belangrijk is uw outfit nu echt bij een eerste indruk?

Door: Danny Bijl , 07 maart 2014

Het blijft een lastig en omstreden onderwerp; uiterlijk en overkomen op de werkvloer. De één vindt het totaal onbelangrijk en richt zich alleen op de inhoud, de ander voelt en ziet gewoon het verschil bij het dragen van een ‘foute’ combi of de juiste outfit.

Lees verder

Blind typen, een vergeten vaardigheid met veel voordelen

Door: Danny Bijl , 24 februari 2014

De computer is tegenwoordig niet meer uit de samenleving weg te denken. Voor kantoormedewerkers is het een belangrijk instrument om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen uitoefenen. Er wordt door de Arbo-inspectie beter gelet op de hoogte van de bureaustoel en de tijd die iemand aaneengesloten typend spendeert. Maar hoe zit het met de manier waarop een persoon typt? Blind typen is een vergeten vaardigheid die allerlei voordelen met zich meebrengt. Typeopleiding.nl legt uit waarom;

Lees verder

Tips voor een functionele kantoorinrichting

Door: Danny Bijl , 11 januari 2014

De tijd van de grijze kantoorblokken en TL verlichting is in kantoorruimtes over het algemeen (gelukkig) voorbij. De hedendaagse kantoren zijn veel sfeervoller ingericht. Maar toch blijft het belangrijk dat de kantoorinrichting naast sfeervol, ook functioneel ingericht wordt. Hoe? De Graaf BV geeft enkele tips voor een functionele kantoorinrichting.

Lees verder

Goede hygiene voorkomt ziektes en ongevallen

Door: Danny Bijl , 26 november 2013

Een goede hygiëne op de werkvloer en het voorkomen van ongevallen en ziekteverzuim wordt over het algemeen niet aan elkaar gelinkt, maar niets is minder waar. Het is juist wel met elkaar verbonden. Uit onderzoek van Cyber Clean blijkt zelfs dat dit een organisatie, van 50 FTE per jaar, al snel €70.000 kan kosten als gevolg van kortdurend ziekteverzuim.

Lees verder

Stickers als effectief marketingmiddel

Door: Danny Bijl , 15 oktober 2013

Bij het bepalen van de juiste marketingmiddelen voor een offline campagne wordt er vaak nog in de vaste stramienen van flyers en posters gedacht. En dat terwijl er nog veel effectievere marketingmiddelen zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan stickers of opblaasbare reclame. Waar opblaasbare reclame over het algemeen vrij prijzig is, zijn stickers niet alleen effectief, maar ook nog eens een goedkope vorm van marketing.

Lees verder

Wie geeft de consument advies bij online aankopen?

Door: Danny Bijl , 09 augustus 2013

Online winkelen is helemaal hot. Consumenten hoeven niet weg van huis en kunnen gemakkelijk de gewenste producten bestellen. Ze kunnen 24/7 terecht bij de online winkel en hebben alle vrijheid om ‘ongezien’ terug te komen. Zo kunnen zij zich optimaal voorbereiden op hun aankoop.
Maar… worden consumenten online wel goed geholpen bij het maken van hun productkeuze?

Lees verder

Kantoorautomatisering voor het MKB, wat houdt het in?

Door: Danny Bijl , 04 augustus 2013

Kantoorautomatisering is een veel gebruikt begrip, maar helaas weten nog steeds veel MKB’ers niet precies wat het inhoudt. Daarom leggen wij in samenwerking met Tebovisie in dit artikel uit wat kantoorautomatisering voor het MKB nu concreet inhoudt.

Lees verder

Rittenregistratie: waar ligt de grens tussen zakelijk en prive

Door: Danny Bijl , 23 juli 2013

Een sluitende rittenregistratie is belangrijk. Niet alleen voor de Belastingdienst, maar ook voor de werkgever is het fijn dat alles goed wordt bijgehouden. Misbruik maken van een auto van de zaak is namelijk erg eenvoudig en als u niet uitkijkt kunt u als werkgever erop aangesproken worden door de Belastingdienst.

Lees verder

Standbouw, wat is belangrijk bij de inrichting?

Door: Danny Bijl , 07 juli 2013

Het is niet onbekend dat bij standbouw veel meer komt kijken dan vaak gedacht wordt. Wanneer u beslist een standplaats te huren op een beurs of evenement, zult u vervolgens goed moeten nadenken wat u met de ruimte doet. Iedere m² is zeer kostbaar, dus het is belangrijk uw stand zo in te richten dat u met zo weinig mogelijk ruimte, zoveel mogelijk kunt doen. Van Aagten geeft u een lijstje met belangrijke punten bij de inrichting van uw stand!

Lees verder

Met een ansichtkaart meer bezoekers naar uw webshop of website

Door: Danny Bijl , 22 juni 2013

Meer bezoekers genereren naar uw webshop of website is voor veel ondernemers en webwinkeliers een belangrijke punt. U heeft veel mogelijkheden om bezoekers naar uw webshop of website te genereren, waarvan u vast en zeker bekend bent met enkele kanalen. De bekende kanalen voor u zijn waarschijnlijk Google Adwords, SEO, affiliate marketing, e-mailmarketing en meer. Maar wist u dat u door offline en online marketing ook goed kunt scoren om meer bezoekers naar uw webshop of website te genereren?

Lees verder

Tips voor het kiezen van de juiste domeinnaam

Door: Danny Bijl , 18 juni 2013

Een domeinnaam kiezen voor uw bedrijfswebsite lijkt eenvoudig. Totdat de domeinnaam al bezet is of wanneer uw bedrijfsnaam lastig te verwerken is. Vaak wordt dan voor wat anders gekozen, waardoor veel bedrijven slechte domeinnamen hebben. Bij een domeinnaam wordt vaak niet lang stilgestaan, terwijl deze juist zo belangrijk is. Waarom schakelen bedrijven wel een reclamebureau in voor hun bedrijfsnaam, maar vervolgens niet voor een domeinnaam? Bhosted geeft u daarom tips voor domeinregistratie.

Lees verder

Hoe een naambadge uw merk menselijk kan maken

Door: Danny Bijl , 02 juni 2013

Alles gebeurt tegenwoordig digitaal. Een visitekaartje zonder QR-code of een verwijzing in een e-mailhandtekening naar een LinkedIn profiel kan bijna niet meer ontbreken. Wat dan wel ontbreekt, is het persoonlijke karakter. Zaken doen doet u immers met personen en dan kunnen naambadges uitkomst bieden. Waarom zijn naambadges nuttig bij het doen van zaken? Uniq Print heeft 4 redenen op een rijtje gezet.

Lees verder
Vorige  |  
1  2  3