Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: Sander Wijdemans, 13 april 2016, 00:00 uur

Digitaal enveloppen drukken: de mogelijkheden en voordelen

 

Wie zijn of haar zakelijke communicatie professioneel wil laten verlopen, kan ervoor kiezen om zowel briefpapier als enveloppen te laten bedrukken. Bij het bedrukken van deze communicatiemiddelen, kun je terecht bij een offline of online drukkerij. Wil je jouw enveloppen laten bedrukken door een online drukkerij? Lees dan in dit artikel welke mogelijkheden je hebt bij het digitaal bedrukken van jouw briefpapier en wat de voordelen zijn van het online bedrukken van communicatiemiddelen.

Het online bedrukken van briefpapier: de mogelijkheden
Wie online briefpapier wil laten bedrukken, kan zijn of haar professionele communicatiemiddelen helemaal zelf ontwerpen. Zo kun je briefpapier ontwikkelen met een groot logo erop, maar kun je er ook voor kiezen om de promotie voor jouw bedrijf wat subtieler terug te laten komen op het briefpapier. Bijvoorbeeld door een kleiner logo op het briefpapier te zetten of zelfs met een watermerk te werken, waarbij je het logo slechts licht op de achtergrond ziet staan. En wil je jouw briefpapier helemaal in de kleuren van je huisstijl laten drukken? Dan is dit ook mogelijk, want een online drukkerij kan alles doen wat jij mooi vindt voor professioneel briefpapier.

De voordelen van het online drukken van communicatiemiddelen
Er zijn enkele voordelen verbonden aan het gebruiken van een online drukkerij voor het printen van diverse communicatiemiddelen. De belangrijkste voordelen waar je van profiteert als je een online drukkerij verkiest boven een offline drukkerij, zijn de volgende:
- Je hoeft de deur niet uit om jouw drukwerk te laten printen en het drukwerk gewoon vanuit je luie stoel bestellen.
- Je kunt jouw briefpapier helemaal naar wens laten maken.
- Je hoeft het drukwerk niet zelf naar huis te vervoeren, want het drukwerk wordt thuis bezorgd.
- Je profiteert van de beste prijzen en bespaart veel geld.

En omdat je altijd advies en hulp kunt vragen van een medewerker van de online drukkerij, profiteer je van dezelfde persoonlijke service als bij een offline drukkerij. Je staat er zeker niet alleen voor, maar drukt eenvoudig, snel en met professioneel advies het professionele briefpapier voor jouw bedrijf. 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs