Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
3 april 2018

Loopt Tesla binnenkort serieuze averij op?

Dat Elon Musk wel van een geintje houdt is wijd en zijd bekend. April fools' day liet de Tesla-topman dan ook niet zomaar voorbijgaan. Als het aan de aandeelhouders ligt valt er echter weinig te lachen.
Lees verder »   Reageer »
29 maart 2018

Ferrari-V8 voor Maserati Levante Trofeo

Alsof Maserati lucht had gekregen van de F-Pace SVR. De Italianen hebben namelijk een pasklaar antwoord op de gisteren onthulde supersport-SUV van Jaguar. Eveneens voorzien van een beresterke V8, maar met een naam die veel lekkerder bekt.
Lees verder »   Reageer »
28 maart 2018

Audi RS 5 voor het eerst ook als vijfdeurs Sportback

Voor wie de RS 5 fraaier vindt dan de RS 4 Avant, maar niet al te veel wil inleveren aan praktische bruikbaarheid is er nu de RS 5 Sportback. Het is voor 't eerst dat Audi de RS 5 ook in deze carrosserievorm aanbiedt.
Lees verder »   Reageer »
28 maart 2018

Jaguar F-Pace SVR geeft pas op bij 283 km/h

Was de spoeling aan bloedsnelle SUV's tot voor kort nog vrij dun. Nu lanceert het ene na het andere automerk zo'n opgehoogde helleveeg. Jaguar komt gasgeven met de F-Pace SVR.
Lees verder »   Reageer »
27 maart 2018

En de nieuwe Aston Martin Vantage kost"¦

Je favoriete Aston Martin Vantage samenstellen was al een tijdje mogelijk met de uitgebreide en zeer vermakelijk online configurator. Maar ja, wat kost al dat moois wel allemaal niet? Daarop was het geduldig wachten. Tot nu.
Lees verder »   Reageer »
23 maart 2018

Europa stoot weer meer CO2 uit

Na jaren van gestage daling is de CO2-uitstoot van het Europese wagenpark in 2017 opnieuw gestegen. Al verwoede pogingen ten spijt.
Lees verder »   Reageer »
22 maart 2018

Subtiele verjongingskuur voor Mercedes C Coupé en Cabrio

Na de opgefriste Mercedes C-Klasse sedan en Estate stelt het Duitse merk op het Autosalon van New York de twee volgende familieleden voor die onder het mes gingen; de C-Klasse Coupé en Cabrio.
Lees verder »   Reageer »
21 maart 2018

Kluis met vingerafdrukscan in Bentley Bentayga

Je staat op de ski's, ligt op het strand of bent naar het zwembad. Waar laat je dan je exclusieve klokje achter? Of je portemonnee? In het dashboardkastje is tegenwoordig niet veilig meer. Maar Bentley heeft een grandioze oplossing voor Bentayga-rijders.
Lees verder »   Reageer »
21 maart 2018

Prijs elektrische Audi e-tron bedraagt...

Dé concurrent voor de Tesla Model X zit eraan te komen. Sterker nog, vanaf heden is het mogelijk om de volledig elektrische Audi e-tron te reserveren. En daarmee maakt Audi ook het prijskaartje bekend.
Lees verder »   Reageer »
20 maart 2018

Bijtelling vanaf 2019: elektrisch rijden wordt aangepakt

Elektrisch en daarmee emissieloos rijden belooft nog eens heel groot te worden. Een nobele zaak, vindt ook de Nederlandse overheid. Maar o wee als zoiets voor inkomensderving zorgt. Dat zal het zeker doen bij de huidige stand van zaken, en dus gaat de bijtelling op de schop vanaf 2019.
Lees verder »   Reageer »
16 maart 2018

Nederlander Michael van der Sande verruild Alpine voor Jaguar Land Rover

Alpine, het pas herboren sportwagenmerk onder de vleugels van Renault, moet alweer opzoek naar een nieuwe directeur. Michael van der Sande, landgenoot, vertrekt naar Jaguar Land Rover en gaat daar de SVO-afdeling leiden.
Lees verder »   Reageer »
16 maart 2018

'Geniet van de Audi R8 zolang het nog kan'

De vermoedens waren er al langer, maar het ziet ernaar uit dat het lot van de Audi R8 nu zo goed als bezegeld is. 'Er komt waarschijnlijk geen derde generatie', zo heeft de R&D-topman bij het merk met de ringen laten ontvallen.
Lees verder »   Reageer »
15 maart 2018

Taart met extra slagroom bij Lamborghini

Het is feest bij Lamborghini. Dubbelfeest. Want niet alleen rolde onlangs de 10.000ste Huracan van de band, ook de verkoop van de Urus overstijgen alle verwachtingen.
Lees verder »   Reageer »
15 maart 2018

Mercedes Ditigal Light-koplamp projecteert nog net geen smileys

Wat is autoverlichting toch van ver gekomen. Van een tamelijk simpel onderdeel dat enkel de functie had om te kunnen zien en gezien worden, via een unit dat tevens bijdraagt aan de merksignatuur, tot een hyperintelligent systeem dat kan communiceren tussen mens en machine. Mercedes-Benz neemt hierin een volgende stap met Digital Light.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 121
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken