Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
30 november 2010

Subaru aapt Toyota na met Trezia

Opzoek naar een compacte Japanse MPV en een voorliefde voor Toyota en Subaru. Goed nieuws, de keus valt altijd positief uit. Subaru presenteert namelijk de Trezia, hun eigen variant op de Toyota Verso-S.
Lees verder »   Reageer »
29 november 2010

Nissan Leaf is Auto van het Jaar 2011

Het was te verwachten. De Nissan Leaf is verkozen tot Auto van het Jaar 2011. Het binnenhalen van de titel is voor een groot deel op conto van de Leaf´s innovatieve insteek te schrijven.
Lees verder »   Reageer »
26 november 2010

"Dirk Scheringa had meerdere minnaressen"

Dirk Scheringa, directeur van het gevallen DSB-imperium, had meerdere maitresses. Dat stelt journalist Firts Conijn die een boek schreef over de opkomst en ondergang van het financiële concern.
Lees verder »   Reageer »
23 november 2010

'Premium Sport Utility Vehicle' Maserati bevestigd

Maserati gaat een 'Premium Sport Utility Vehicle' bouwen. Dat heeft Fiat/Chrysler-baas Sergio Marchionne kort na zijn eerdere subtiele kennisgeving hierover eerder deze maand bekendgemaakt tegenover The Wall Street Journal. En we moeten alles geloven wat in de krant staat, niet?!
Lees verder »   Reageer »
22 november 2010

Een knallend afscheid. Dit is de Audi RS3!

Een dijk van een motor, vierwielaandrijving en bloedsnelle prestaties in een aantrekkelijk omhulsel. Audi verwelkomt voor het eerst in haar geschiedenis een RS op basis van de A3 (Sportback). Een knallend afscheid van het model dat op z?n laatste benen loopt.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Straks plat liggen in business class KLM

De hand is weer van de knip bij zakelijke reizigers. Voor Air France-KLM betekent dat de business class weer voller wordt. Reden voor de vliegtuigmaatschappij om de zakelijke zitplaatsen in de vliegtuigen te upgraden.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Nieuwe BMW 6-serie Cabrio vanaf een ton

BMW trekt het doek van de nieuwe 6-serie Cabrio. Adrian van Hooydonk maakte de vierzits cabriolet ruimer, luxer en comfortabeler dan zijn voorganger en BMW voorziet hem van efficiëntere motoren waardoor de prijzen gunstiger uitvallen. Bij de eerste warme zonnestralen van 2011 staat 'ie bij de dealer vanaf iets meer dan een ton.
Lees verder »   Reageer »
18 november 2010

Performante is lichtgewicht Gallardo Spyder

Dit is de Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, de open variant van de Gallardo Superleggera. Lamborghini volgt het bekende recept om de Spyder beter te laten presteren: enkele paardenkrachten erbij, wat kilo?s eraf.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2010

Partner Sjoerd Kooistra failliet

De rechtbank in Arnhem heeft Dick Loorbach, de partner van de overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra, failliet verklaard. Het faillissement was aangevraagd door de brouwerijen Grolsch en InBev.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2010

'Grote jongens worden en denken klein?

GM dacht altijd in het groot: grote bedrijfsvoering, grote auto?s. Nu het Amerikaanse autoconcern heeft moeten afslanken is men ook gaan beseffen dat klein de toekomst heeft. Welke kant het op moet willen ze aantonen met de Urban Luxury Concept, een compacte Cadillac van het formaat(je) MINI.
Lees verder »   Reageer »
17 november 2010

De Porsche Cayman R doet de groeten aan de 911

Geen Clubsport, geen RS, geen GTS of iets anders in die geest, maar R van raceprestaties. Dat is waar de nieuwe Cayman R die Porsche in Los Angeles heeft onthuld voor staat. Gezien het geboden totaalpakket stapt deze Cayman definitief uit de schaduw van de 911.
Lees verder »   Reageer »
11 november 2010

Opel Ampera te bestellen vanaf € 42.900,-

Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.
Lees verder »   Reageer »
5 november 2010

Bevestigd: BMW Vision EfficientDynamics in productie

BMW gaat een hybride-sportwagen bouwen die is gebaseerd op de Vision EfficientDynamics, de spectaculaire en futuristische concept uit 2009. Ook laat het merk vandaag weten dat het flink gaat investeren in elektrische auto’s.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2010

Elf films die iedere ondernemer zou moeten zien

Films over ondernemen zijn er genoeg, zelfs als ze in eerste instantie niet direct met het bedrijfsleven te maken lijken te hebben. In ieder geval bevatten ze interessante lessen voor ondernemers. Elf films die u niet mag missen!
Lees verder »   1 reactie »
118   ... 119
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs