Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
28 april 2011

Slechts negen stuks van Zagato TZ3 Stradale

De Zagato TZ3 Corsa die ter viering van 100 jaar Alfa Romeo werd gebouwd krijgt een vervolg met de TZ3 Stradale. Bij de TZ3 Corsa blijft het bij een one-off, van de TZ3 Stradale Corsa worden er negen gebouwd.
Lees verder »   Reageer »
22 april 2011

Modeljaarupdate voor Cadillac CTS

Diverse autofabrikanten luiden omstreeks deze periode het nieuwe modeljaar in en zo ook Cadillac. Zij trekken de CTS naar een hoger plan met een opgewaardeerde V6, een aangepaste grille en de Touring Edition.
Lees verder »   Reageer »
20 april 2011

Nu officieel: vernieuwde Jaguar XF

De in 2008 gepresenteerde Jaguar XF heeft een uitgebreide facelift ondergaan. Het front kreeg een geheel nieuw gezicht, Jaguar sleutelde aan de motoren en voegt zelfs een viercilinder dieselmotor aan het gamma toe. Daarnaast is de techniek verbeterd en biedt Jaguar nieuwe opties.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2011

Nieuwe Chevrolet Malibu onthuld

Het is geen toeval dat GM de nieuwe Chevrolet Malibu tegelijk in New York en Shanghai voorstelt. De vorige generatie was immers nagenoeg uitsluitend in de VS te koop (en ťťn van de verkoopskanonnen van het merk), maar de nieuwe uitvoering zal in liefst 100 landen over 6 continenten worden aangeboden. Ook bij ons.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2011

Porsche Cayenne en Panamera bieden meer

2011 is nog maar enkele maanden onderweg, maar bij Porsche denken ze alweer aan het volgende modeljaar. Dat staat bij de Cayenne en Panamera in het teken van meer vermogen, meer opties met als resultaat meer rijplezier.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2011

CitroŽn DS5: chique crossover

Via een live presentatie heeft CitroŽn zojuist de DS5 onthuld. De auto werd exclusief onthuld op de Facebook-pagina van het Franse merk en beleeft deze week zijn werelddebuut op de Sjanghai Motor Show.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2011

Nieuwe poging met tweede generatie VW Beetle

Volkswagen trekt officieel het doek van de nieuwe New Beetle. Omdat dit een beetje vreemd klinkt houdt Volkswagen het gewoon op Beetle. Wederom krijgen de Amerikanen hem als eerst, daarna volgen de overige werelddelen, waaronder wij. De lancering in Europa staat aankomende herfst gepland.
Lees verder »   Reageer »
15 april 2011

Melkus RS2000 GT en GTS geven je vleugels

Het is alweer anderhalf jaar gelden dat we voor ?t laatst iets vernomen van Melkus en hun RS2000. Maar de kleine sportwagenfabrikant uit het Duitse Dresden heeft sindsdien niet stilgezeten. Dit zijn de Melkus RS2000 GT en GTS, potentere en aerodynamisch aangeklede uitvoeringen van het origineel.
Lees verder »   Reageer »
14 april 2011

Volkswagen Passat favoriete MKB-leaseauto

De Volkswagen Passat is de meest gekozen leaseauto onder MKB-ondernemers. Daarnaast kiest deze specifieke groep hoofdzakelijk voor basisondersteuning rondom hun leaseauto. Dit in tegenstelling tot grote ondernemingen.
Lees verder »   Reageer »
14 april 2011

Mazda5 nu ook als sportief uitgedoste GT-M

Van de Mazda2, Mazda3 en Mazda6 was al een GT-M Line verkrijgbaar, maar de Mazda5 bleef tot dusver buiten schot. Nu is het sportief uitgedoste pakket ook voor de gezins-Mazda te bestellen.
Lees verder »   Reageer »
14 april 2011

Lease Car of the Year 2011: BMW 5-serie

De BMW 5-serie is uitgeroepen tot de 'ING Lease Car of the Year?. Na een strenge selectie op diverse criteria als design, representativiteit, zuinigheid en milieu, kwaliteit dealernetwerk en uiteraard rijeigenschappen liet deze 'ultieme zakenauto? volgens de jury op bijna alle scores zijn tegenstanders het nakijken.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2011

Audi Q3: alle officiŽle informatie en fotoīs

Het heeft uiteindelijk nog vier jaar geduurd maar nu onthult Audi dan toch de nieuwe Q3. GeÔnspireerd op de Cross Coupť Concept is de Q3 net even anders dan de Q5. Hij is niet alleen wat kleiner, maar ook is het design wat scherper.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2011

Mercedes-Benz C 220 CDI alsnog met 20% bijtelling

Goed nieuws voor de leaserijder met een voorliefde voor Mercedes-Benz. De fabrikant heeft het alsnog voor elkaar gekregen het laatst benodigde CO2-grammetje van de C 220 CDI te lozen. Gevolg, maximaal 20% bijtelling voor het dieselmodel.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2011

Opel Astra GT: geÔnspireerd op de GTC Paris

Het is niet met enkel financiŽle prikkels waarmee Opel de bezoeker van de AutoRAI 2011 probeert te lokken. Er is tevens ruimte gemaakt voor passie. Wereldprimeur in het Amsterdamse beursgebouw is de Opel Astra GT. GeÔnspireerd op de spectaculaire Astra GTC Paris, onderhuids nog altijd voordelig van stof.
Lees verder »   Reageer »
111  112  113  114   ... 121
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek. Je hebt vast al gemerkt dat:
- de technologie het koopgedrag van klanten totaal veranderd heeft.
- het verschil maken en onderscheidend zijn belangrijker zijn dan ooit tevoren.
- een nieuw commercieel paradigma is nodig om te overleven:
- je moet nu snel handelen, anders is je bedrijf ten dode opgeschreven.
Lees verderMeer boeken