Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Lifestyle
20 januari 2011

White & Black vieren lancering Aston Martin Cygnet

In april zal de productie van de Cygnet starten en dat viert Aston Martin met twee speciale edities: White en Black. Tegelijkertijd met het presenteren hiervan maakt men de specificaties van de Cygnet bekend.
Lees verder »   Reageer »
20 januari 2011

Prestigekwestie: Audi A8 L W12 voor € 192.525,-

Het absolute summun binnen het Audi A8-programma is vanaf nu de A8 L W12. Audi voegt hem toe aan de lijn van hun toplimousine. In mei start men de aflevering, al zal dit met name in Amerika en AziŽ plaatsvinden.
Lees verder »   Reageer »
19 januari 2011

BMW M3 Track Edition speciaal voor Nederland

Onze vaderlandse BMW-importeur legt BMW-rijdend Nederland de laatste tijd flink in de watten. Nadat het eerder bij de fabriek een extra rijk uitgedoste 1-serie M Coupť voor Nederlandse kopers lospeuterde komt men binnenkort met de M3 Track Edition. Ook deze is exclusief samengesteld voor ons kleine kikkerlandje.
Lees verder »   Reageer »
19 januari 2011

Nieuwe Mercedes-Benz SLK wappert met de prijslijst

Kort nadat de nagelnieuwe Mercedes SLK zijn kap heeft opengegooid wappert Mercedes met de prijslijst. Wie nu bestelt kan nog de gehele lente en zomer rijden, want eind maart maakt de nieuwe Mercedes SLK zijn opwachting bij de dealer.
Lees verder »   Reageer »
19 januari 2011

Nieuwe Saab 9-5 Estate officieel voorgesteld

Hij hing al een tijdje in de lucht en is nu officieel geland: de nieuwe Saab 9-5 Estate. Saab ontwikkelde de 9-5 Estate zij-aan-zij met de sedan en beschikt dan ook grotendeels over dezelfde eigenschappen. Het grote verschil: zijn achterste.
Lees verder »   Reageer »
18 januari 2011

Gezondheidsfondsen tegen versoepeling rookvrije horeca

Morgen staat in het Algemeen Overleg in de Tweede Kamer het voorstel om het rookverbod in horeca te versoepelen op de agenda. KWF Kankerbestrijding, Nederlandse Hartstichting en het Astma Fonds vinden het onvoorstelbaar dat een minister van Volksgezondheid dit voorstelt.
Lees verder »   Reageer »
13 januari 2011

Nieuwe Mercedes SLK openhartig gepresenteerd

Mercedes-Benz stelt je officieel de nieuwe SLK voor. Met een geŽvolueerd design, nieuwe of sterk verfijnde motoren en vooruitstrevende innovaties is de roadster helemaal voor klaar voor alle weersomstandigheden.
Lees verder »   Reageer »
12 januari 2011

Googlebaas koopt miljoenenjacht

Larry Page, een van de oprichters van Google heeft zichzelf het jacht Senses - ter waarde van 35 miljoen euro - cadeau gedaan. De verkoper, de Nieuw-Zeelandse biermagnaat Douglas Meyers, die zijn brouwerij Lion Nathan in 1999 verkocht aan de Japanse Kirin Brewery, zeilde hiermee de afgelopen jaren de wereld rond.
Lees verder »   Reageer »
12 januari 2011

Audi A1 quattro voorgesteld

Hij leek aanvankelijk niet gepland: een Audi A1 met quattro vierwielaandrijving. Audi stuurt ons nu toch echt de eerste foto?s van een prototype van de A1 quattro en doet daar wat summiere informatie bij.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2011

Nieuwe schikkingen in vastgoedfraudezaak

In de zogenoemde Klimop-zaak, de vastgoedfraude aan de Zuidas, zijn weer nieuwe schikkingen getroffen. Met projectontwikkelaar Trimp & Van Tartwijk Property Performance, Justified & Ancient en Recolte zijn boetes van in totaal 2,5 miljoen euro overeengekomen.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2011

Groen licht voor MINI Paceman

Het is een bevestiging van een sterke verwachting: MINI gaat de Paceman bouwen. Dit hebben de Britten tijdens de officiŽle onthulling van de driedeurs Countryman verteld.
Lees verder »   Reageer »
11 januari 2011

Vanafprijs vernieuwde Mercedes-Benz C-klasse

Eind december gepresenteerd, media maart bij de dealer, nu de prijzen. De in het nieuw gestoken Mercedes-Benz C-klasse Sedan en Estate zijn te koop vanaf € 34.950,-. Dat is duizend euro voordeliger dan voorheen.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2011

Hans Klok naar de beurs

Morgenochtend 11 januari 2011 om 9.00 uur zal Hans Klok door middel van een gongslag de Euronext aandelenbeurs openen in Nederland. Hij luidt hiermee meteen de grote speelserie van zijn voorstelling Hurricane in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam in.
Lees verder »   Reageer »
10 januari 2011

The next level: Porsche 918 RSR

Eerst was er de Porsche 911 GT3 R Hybrid, een volbloed racemonster met indrukwekkende hybridetechniek. Toen kwam de 918 Spyder, een bloedstollende, straatlegale vertaling van de GT3 R Hybrid. Nu is er de 918 RSR, een kruisbestuiving van z?n beide voorgangers. Porsche goes the next level!
Lees verder »   Reageer »
111  112  113  114   ... 115
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs