Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
29 mei 2017

Nederlanders shoppen liever in winkelstraat dan online

De meeste Nederlanders bekijken en kopen hun producten liever in de winkel dan online. Ongeveer een kwart (27 procent) geeft de voorkeur aan online winkelen, terwijl het West-Europese gemiddelde op 40 procent ligt.
Lees verder »   Reageer »
18 mei 2017

Steel het hart van uw klant door klantgericht te ondernemen

Het starten van een bedrijf is hot. Ondernemen wordt gestimuleerd vanuit de overheid en ook het vinden van kapitaal wordt steeds gemakkelijker. Echter, wie een onderneming begint in de 21e eeuw en deze succesvol wil maken, moet één ding altijd in het achterhoofd houden: wees klantgericht.
Lees verder »   1 reactie »
17 mei 2017

Noord-Hollanders meest mobiele kledingshoppers

Zeeuwen hebben het meeste interesse in kledingcollecties uit het nieuwe seizoen. Dit blijkt uit analyse van Winkelstraat.nl, dat tijdens het onderzoek tevens signaleerde dat Noord-Hollanders en Zuid-Hollanders het meeste mobiel shoppen.
Lees verder »   Reageer »
4 mei 2017

Vier tips voor een Moederdag-salesboost

Moederdag (zondag 14 mei) zorgt voor een flinke salesboost. Tenminste, als u het goed doet. Want met welke producten adverteert u? En via welke media, hoelang en vanaf wanneer precies?
Lees verder »   Reageer »
28 april 2017

Online identiteit doorslaggevend bij ZZP opdrachten

Het merendeel van de opdrachtgevers wil weten wat ze in huis halen wanneer ze een ZZP'er inhuren. Hierbij kijken maar liefst vier op de vijf opdrachtgevers naar het online profiel van de desbetreffende ZZP'er.
Lees verder »   Reageer »
26 april 2017

Tien vragen om tot de beste webshopsoftware te komen

Het aantal consumenten dat online aankopen doet, vertoont nog steeds een stijgende lijn. Eigenaars van fysieke winkels zullen zich bij een dalende omzet dus steeds meer gaan afvragen of het beginnen van een webshop ook voor hun omzet een boost zou kunnen betekenen.
Lees verder »   Reageer »
19 april 2017

Veel restaurants hebben geen werkende website

Wanneer men op zoek is naar een geschikt restaurant, kan er al op het internet enig vooronderzoek gedaan worden. Tik even op Google in wat u wilt eten in welke plaats en er worden zo verscheidene opties gegeven.
Lees verder »   Reageer »
18 april 2017

Waar moet u rekening mee houden bij het maken van een flyer?

Hoewel marketing steeds meer digitaal gaat, is een flyer toch nog steeds een erg populair en effectief marketinginstrument. Online ligt de bal om bijvoorbeeld uw website te bezoeken toch vaak nog bij de eventuele klant, al is bijvoorbeeld door middel van blogs en linkbuilding zeker trafic te genereren.
Lees verder »   Reageer »
13 april 2017

Prognose Paasomzet 2,1 procent hoger dan in 2016

De supermarktomzet is in maart 2017 met 0,7 procent gedaald naar 3,37 miljard euro (3,39 miljard maart 2016). De omzet per kassabon steeg met 1,8 procent naar 23,19 euro (22,77 maart 2016) maar het aantal uitgegeven kassabonnen daalde in maart 2017 met 2,5  procent.
Lees verder »   Reageer »
12 april 2017

Retailcrisis nog lang niet voorbij

Ondanks een ongekende omzetstijging en imagoherstel is de saneringsronde in de retailsector nog lang niet afgelopen. Een flinke groep ketens zal de concurrentiestrijd verliezen door gebrek aan onderscheid.
Lees verder »   Reageer »
11 april 2017

Ondernemers van Nu onderstreept belang MKB bij EU-CAN handelsverdrag

Door uitstel aan Canadese zijde is het Europees-Canadese handelsverdrag CETA niet op 1 april voorlopig in werking getreden als gepland, maar zal dit op 1 juli pas gebeuren.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2017

Inbound marketing omarmd door bedrijfsleven

55 procent van het bedrijfsleven hanteert een inbound marketingstrategie om de marketing- en communicatiedoelstellingen te realiseren. 33 procent heeft geen inbound marketingstrategie en de overige twaalf procent geeft aan niet te weten wat het is.
Lees verder »   Reageer »
28 maart 2017

Consumerization van Online B2B Sales

Het is 2017, dus dat betekent dat we nog maar drie jaar te gaan hebben tot 2020: het jaar waarover Forrester Research voorspelde dat B2B-sales via e-commerce de grens van een biljoen euro zou passeren.
Lees verder »   1 reactie »
27 maart 2017

CRM- of ERP-programma: wat past het beste bij de onderneming?

De termen ERP en CRM worden regelmatig door elkaar gebruikt. Beide programma’s zorgen, mits goed ingezet, voor een hogere efficiëntie binnen het bedrijf en meer omzet.
Lees verder »   1 reactie »
1  2  3  4  5   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs