Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Commercieel
23 oktober 2017

Voorspelling: Black Friday wordt drukste online shopping-dag ooit in VS

Salesforce verwacht dat Black Friday de drukste online shopping-dag ooit zal worden in de Verenigde Staten, waarmee het voor het tweede jaar op rij Cyber Monday van de troon stoot als drukste online-shopping dag.
Lees verder »   1 reactie »
18 oktober 2017

Ook in zakelijke retail is muziek goed voor de klantbeleving

Dat muziek een aangenaam gevoel opwekt bij klanten in kledingzaken en supermarkten is een bekend gegeven, maar ook in de meer ‘zakelijke en serieuze’ retail heeft muziek een duidelijke positieve invloed op de klantbeleving.
Lees verder »   Reageer »
28 september 2017

Jan Linders ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’

Jan Linders is uitgeroepen tot ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. De best gewaardeerde supermarkt in vers maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het GfK Formule Rapport.
Lees verder »   Reageer »
25 september 2017

Winkelend Nederland laat zich niet opjagen door hogere parkeertarieven.

De prijs van parkeren heeft geen invloed op hoe lang Nederlanders winkelen. Dit concludeert de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) na een onderzoek dat werd uitgevoerd in samenwerking met Yellowbrick. De stijgende prijs voor een parkeerkaartje betekent dus niet dat we korter shoppen.
Lees verder »   Reageer »
14 september 2017

Klussers willen ook op zondag kunnen bellen met hun vragen

De economie draait weer op volle toeren en dat betekent dat er volop wordt verbouwd en geklust. De piekmomenten liggen in de weekenden, avonden en vakanties. Bouwmarkten spelen in op dit klusvirus door openingstijden te verruimen.
Lees verder »   Reageer »
12 september 2017

De voordelen van content marketing

Mensen worden de hele dag overspoeld door televisiereclames, printcampagnes, internetbanners of advertorials. Door de overvloed aan informatie en reclame wordt het overgrote deel al niet eens meer bewust waargenomen, mede doordat veel niet relevant is.
Lees verder »   3 reacties »
4 september 2017

Drie tips om te besparen op Google AdWords

Google maakt adverteren toegankelijk voor elke ondernemer. Iedereen kan namelijk gebruik maken van Google AdWords. Het goed beheren van een advertentiecampagne op Google is echter lastig en gaat vaak mis.
Lees verder »   Reageer »
14 augustus 2017

Indirecte inkoop in focus - besparingen en kansen

Een uur aan arbeidstijd besparen en daarbij de proceskosten voor het bedrijf halveren. Dit maakt het verschil tussen een conventioneel- en een gedigitaliseerd inkoopproces.
Lees verder »   Reageer »
11 augustus 2017

Houd op vakantie grip op de zaak met een CRM app

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om uw bedrijf los te laten. Zeker wanneer u op vakantie gaat en geen direct zicht heeft op de gang van zaken. Nu het zomer is en de komkommertijd is aangebroken wil u er ook even tussenuit. Maar hoe moet het dan met uw bedrijf? En de klanten?    
Lees verder »   Reageer »
8 augustus 2017

2,6 procent omzetgroei supermarkten juli

De supermarktomzet is in juli met 2,6 procent gestegen naar  2,65 miljard euro. Per kassabon steeg de omzet fors met 6,1 procent naar  23,54 euro (22,20 in juli 2016). Dat blijkt uit cijfers van GfK.
Lees verder »   Reageer »
19 juli 2017

Google-oorlog dupeert consument

De effecten van Google op de aankopen zijn groot, dat was recentelijk ook aanleiding voor de EU om de zoekmachinegigant een mega boete te geven van maar liefst 2,4 miljard euro.
Lees verder »   Reageer »
12 juli 2017

Vrouw met iPhone is grootste modeshopper

De meest actieve online luxe kledingshopper is een vrouw met een iPhone. Ruim driekwart van de vrouwen met voorliefde voor luxe merkkleding gebruikt een Apple-telefoon, waarbij gemiddeld meer wordt besteed dan op een doorsnee Android-apparaat.
Lees verder »   Reageer »
10 juli 2017

Inbound marketing succes? Gooi aannames overboord!

Afgelopen jaren heeft inbound marketing een vlucht genomen bij zowel B2B als B2C. Een kleine meerderheid van het bedrijfsleven heeft momenteel een inbound marketingstrategie.
Lees verder »   Reageer »
7 juli 2017

Hoge temperaturen hebben effect op aankoopgedrag consumenten

De Nederlandse consument bereidt zich voor op een lange zomer. Ook al is de zomer net begonnen, het aanhoudende mooie weer mist zijn effect op het aankoopgedrag van de consument niet. Nederlanders kopen massaal zonneschermen, barbecues, partytenten en luifels.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 30
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs