Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Bedrijfsvoering
6 oktober 2017

De ‘S’ van ‘sociaal’: op weg naar een ‘Age of Wisdom’

Een echte ondernemer wordt niet alleen gedreven door de wens om geld te verdienen. Mensen met een echte ondernemersvisie die bedrijven starten, doen dat omdat ze oplossingen willen bieden of iets nieuws willen creëren.
Lees verder »   Reageer »
5 oktober 2017

Zeven tips bij het schrijven van uw offerte

Een potentiële klant vraagt u een offerte uit te brengen voor een product of dienst die u levert. Wat moet er in elk geval in de offerte staan? En hoe maakt u uw offerte aantrekkelijk? Alex de Jong, senior tender coördinator van DHL, gaf op BC.nl zeven tips voor een succesvolle offerte.
Lees verder »   1 reactie »
5 oktober 2017

Helft zakelijke beslissers vindt vertrouwen belangrijker dan prijs

Vertrouwen binnen een zakenrelatie wordt zeer belangrijk gevonden. Maar liefst 49 procent van de zakelijke beslissers in Nederland vindt het zelfs belangrijker dan prijs. Door 32 procent wordt vertrouwen boven levertijd geplaatst.
Lees verder »   Reageer »
4 oktober 2017

Groeiende rol voor technisch dienstverleners in Nederlandse industrie

De Nederlandse industrie past op grote schaal geavanceerde, digitale technologie toe. De meeste sectoren van onze industrie hebben innovatieve ontwikkelingen als smart industry (robotisering, 3D-printing, big data), internet of things en cybersecurity al omarmd of zullen dat in de nabije toekomst doen.
Lees verder »   1 reactie »
4 oktober 2017

Bouwsector ondertekent Green Deal voor slimme bouwlogistiek

22 partijen uit de bouwsector hebben vandaag in Ahoy de Green Deal Bouwlogistiek ondertekend. Marktpartijen, opdrachtgevers en kennisinstituten delen via deze deal de kennis over slimme bouwlogistiek over de gehele sector.
Lees verder »   Reageer »
2 oktober 2017

Wat komt allemaal er bij kijken om een eigen bedrijf te starten?

Een webshop, een eigen ontbijtservice, computerhulp geven aan ouderen, een oppascentrale; steeds meer kinderen beginnen een eigen onderneming. Hoe doe je dat eigenlijk, een bedrijf opstarten en runnen?
Lees verder »   Reageer »
29 september 2017

‘MKB op stoom; 97 procent verwacht waardegroei’

Investeerders en ondernemers verschillen sterk van inzicht over de toegevoegde waarde van investeerders bij bedrijfsovernames. 90 procent van de investeerders vindt dat een investeringsfonds een positief effect heeft op de ondernemingswaarde, terwijl slechts 40 procent van de ondernemers eenzelfde mening is toebedeeld.
Lees verder »   Reageer »
27 september 2017

Overstappen op e-factureren, waarom?

Het veranderen van processen die al jarenlang op dezelfde manier verlopen is spannend. Toch kunnen veranderingen veel voordelen opleveren. Zo ook de overstap van papieren naar elektronische facturen.
Lees verder »   Reageer »
27 september 2017

Ondernemers: tien aanbevelingen voor realisering VN-doelen

De overheid als launching customer voor groene innovaties en duurzame inkoop, gerichte informatie voor het midden- en kleinbedrijf, consistent en stimulerend beleid en een investeringsagenda voor Afrika.
Lees verder »   Reageer »
26 september 2017

Helft zzp’ers wil AOV zelfstandig online afsluiten

De helft van de zzp’ers die nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) heeft afgesloten, geeft aan dit het liefst zelf online en zonder advies te willen doen. Van de zzp’ers die wel over een AOV beschikken, heeft 71 procent zijn AOV met behulp van een bemiddelaar of adviseur afgesloten.
Lees verder »   Reageer »
25 september 2017

De zes kenmerken van een crowdfund-ondernemer

Wat onderscheidt een crowdfund-ondernemer van een niet-crowdfund-ondernemer? Crowdfundscout deed onderzoek en zet de onderscheidende kenmerken van de crowdfund-ondernemer op een rij.
Lees verder »   Reageer »
25 september 2017

MKB heeft geen vertrouwen in formatie VVD, CDA, D66 en ChristenUnie

Ondernemers hebben weinig vertrouwen in de kabinetsformatie VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Dat blijkt uit een onderzoek dat werd uitgevoerd door MKB Belangen ter gelegenheid van de Miljoenennota die afgelopen dinsdag tijdens Prinsjesdag werd gepresenteerd door het demissionair kabinet.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2017

Bewuste Visweek = consument gaat voor visproducten met keurmerk

Van 25 september tot 1 oktober is het weer Bewuste Visweek. De onafhankelijke keurmerken MSC (duurzame wilde visvangst) en ASC (verantwoorde viskweek) organiseren deze week samen met steun van het Wereld Natuur Fonds.
Lees verder »   Reageer »
22 september 2017

Boer zoekt vertrouwenspartner in leverancier

In de relatie met hun leverancier vinden boeren in Nederland vertrouwen het allerbelangrijkst (52 procent), gevolgd door goede onderlinge communicatie (29 procent). Ook de zakelijke aspecten in een relatie worden hoog op waarde geschat.
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 179
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs