Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Bedrijfsvoering
9 november 2010

Wat wordt het beste bedrijf in de bouw?

Op 30 november 2010 organiseert Cobouw voor het eerst de Cobouw Awards. In de sfeervolle ambiance van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee zullen in zeven categorieën prijzen uitgereikt worden aan bestuurders en vertegenwoordigers die tot de Nederlandse bouwtop behoren.
Lees verder »   Reageer »
8 november 2010

Verkiezing Agrarisch Ondernemer 2011

Het Agrarisch Dagblad organiseert voor de zestiende keer de verkiezing 'Agrarisch Ondernemer van het jaar'. Iedere boer of tuinder die in 2010 een uitstekende ondernemersprestatie heeft geleverd, kan meedingen naar de titel 'Agrarisch Ondernemer 2011' en een geldprijs van 12.500 euro.
Lees verder »   Reageer »
5 november 2010

Veel MVO dynamiek in Nederlandse agribusiness

De Nederlandse agri en food sector is volop bezig met het verduurzamen van zijn producten en bedrijfsprocessen. Zowel op terreinen als energiereductie en dierenwelzijn als op het gebied van productinnovatie en ketensamenwerking zien veel nieuwe initiatieven het licht.
Lees verder »   Reageer »
4 november 2010

Zzp'ers krijgen meer tijd om te kiezen voor vangnetpolis

Verzekeraars reageren positief op het verzoek van de SER om de bedenktijd voor het afsluiten van een zogenoemde vangnetverzekering met één jaar uit te breiden naar vijftien maanden. Ook wordt deze verzekering eenmalig opengesteld voor bestaande zelfstandigen die nog geen verzekering hebben.
Lees verder »   Reageer »
3 november 2010

Stichting ZZP Nederland lanceert website

Vanaf 1 november dit jaar beschikken ZZP’ers over een eigen stichting en website. Doel van de oprichter Peter Tijssen van de ‘Stichting ZZP’ is om zelfstandigen zonder personeel en klanten via de website met elkaar in contact te brengen.
Lees verder »   Reageer »
2 november 2010

Nederlandse bedrijven willen weer volop de grens over

Nederlandse bedrijven willen weer volop internationaal uitbreiden. En ze hebben er alle vertrouwen in dat hun internationale expansieplannen succesvol gaan zijn.
Lees verder »   Reageer »
29 oktober 2010

Workshop ‘Strategisch ondernemen met duurzame producten’

BECO geeft op dinsdag 7 december een workshop over duurzaam, strategisch ondernemen met uw product op een centrale plaats. Hieronder leest u meer over de inhoud van de workshop en hoe u zich kunt inschrijven.
Lees verder »   Reageer »
28 oktober 2010

Kwart zzp'ers zit zonder werk

Van alle zzp'ers die als interimmer actief zijn in de zakelijke markt, had 28 procent het afgelopen half jaar geen of nauwelijks werk. Gemiddeld hadden alle zzp'ers de helft van hun beschikbare tijd een opdracht.
Lees verder »   Reageer »
26 oktober 2010

Prinses Máxima ontmoet starters in Den Haag

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden is zaterdagochtend 6 november aanwezig bij de landelijke Startersdag van de Kamer van Koophandel Den Haag in het Provinciehuis te Den Haag. 
Lees verder »   Reageer »
20 oktober 2010

Investeren in duurzame groei leidt tot meer winst

Bedrijven die investeren in duurzame groei realiseren hogere winstmarges, omdat de productie van duurzame producten goedkoper is dan conventionele producten en forse besparingen worden gerealiseerd in energie- en watergebruik en het reduceren van de CO2-uitstoot.
Lees verder »   Reageer »
19 oktober 2010

Kloof tussen politiek en ondernemend Europa nog duidelijk aanwezig

Op 14 oktober kwamen op uitnodiging van de Kamer van Koophandel 26 toonaangevende en innovatieve ondernemers in Brussel bij elkaar om deel te nemen aan het tweejaarlijkse European Parliament of Enterprises.
Lees verder »   Reageer »
18 oktober 2010

Chinese bedrijven gedwongen om hun relaties te vermaken

Discriminatie jegens de private sector door de staatsbanken van China dwingt vele kleine en middelgrote bedrijven zich te buiten doen aan het entertainen van hun potentiële klanten en belangrijke contacten.
Lees verder »   Reageer »
13 oktober 2010

Minder pessimisme onder ZZP’ers

De ZZP’er heeft in het derde kwartaal van 2010 duidelijk meer vertrouwen in de toekomst gekregen. Dat blijkt uit de YER Interim Markt Monitor, die ieder kwartaal het vertrouwen van ZZP-ers in de interim opdrachtenmarkt meet.
Lees verder »   Reageer »
12 oktober 2010

China domineert internationale IPO markt in derde kwartaal

Ondanks de instabiele markt en minder transacties in het derde kwartaal slaagde de internationale IPO markt erin ongeveer evenveel kapitaal bijeen te brengen. De groeikracht van Azië vormt nog steeds de motor achter de internationale IPO-markten.
Lees verder »   Reageer »
175  176  177   ... 178
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs