Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Reacties

All we want for Christmas is: het digitaliseren van onze processen

Reactie: Niet alleen digitaliseren maar ook automatiseren.
Dan win je tijd, maak je minder fouten en heb je altijd correcte data voor beslissingen.
Nog een belangrijk tip, bepaal eerst zelf wat je wilt als bedrijf, schrijf je processen goed uit. Laat je gewenste bedrijfsprocessen leidend zijn en niet de software. Voor MKB organisaties zijn er inmiddels ook ''no code'' applicaties beschikbaar waardoor je dure software consultant kosten vermijd.
Anton   |    |  25 december 2017

89 procent zzp’ers krijgt geen kerstpakket

Reactie: Tja, een zeer dubbel signaal
Als ZZP er ben je ook ondernemer, dus geef je je zelf een kerstpakket, toch?
Maar dat 89 % het niet van de opdrachtgevers krijg5, is ook een sterk signaal van zwak relatie management.
Henk daalder   |    |  21 december 2017

Vijf tips voor het afsluiten van uw boekhouding 2017

Reactie: Helemaal mee eens Dennis. Misschien wel de beste tip voor veel ondernemers om het boekjaar goed af te sluiten.
Belastingadviseur   |    |  21 december 2017

Vijf trends op het gebied van klantervaring in 2018

Reactie: Niet alleen winkels, ook voor bedrijven wordt de klantervaring steeds belangrijker. Ook daar moet steeds meer geautomatiseerd worden zodat de processen steeds meer als een geoliede machine verlopen. Veel dingen zullen ook gewoon mensenwerk blijven maar ook daar is continu verbetering mogelijk door middel van trainingen e.d.

Eigenlijk wel raar dat steeds meer geautomatiseerd moet worden. Steeds minder banen maar er komen telkens meer mensen bij.
Schadeoplossing Nederland B.V.   |    |  21 december 2017

Geld verdienen tijdens de feestdagen met vijf simpele energietips

Reactie: Duurzaam ondernemen gaat in de toekomst een steeds belangrijkere rol aannemen.
Duurzame rolgordijnen   |    |  21 december 2017

Vijf tips voor het afsluiten van uw boekhouding 2017

Reactie: Tip 6: Schakel een boekhouder/administratiekantoor in, die nemen je veel werk uit handen en beschikken over de benodigde fiscale kennis!
Dennis Tetteroo   |    |  14 december 2017

Zzp'er, denk na over de risico's die u loopt

Reactie: Allereerst wil ik aangeven, dat het goed is, dat hier aandacht aan wordt besteed.

Als 70% van de bevraagde zzp-ers aangeven, dat het premiebedrag voor een AOV te hoog is, misschien is het goed om hier dan eens goed naar te luisteren en te bekijken wat hieraan verbeterd kan worden. Misschien dat Politiek Den Haag hier eens verschil in kan maken en verzekeraars kunnen vragen hier een beter aanbod voor te maken. Met 7% van het bruto jaarinkomen voor een zzp-er kom je er echt niet. De premies zijn beduidend hoger.
J Brons   |    |  11 december 2017

Leaseauto en verzekering - Hoe het werkt

Reactie: Bedankt voor dit artikel. Het is jammer dat je bij een lease auto niet de schadevrije jaren mee kan nemen. Helaas zijn de verdien modellen van verzekeringsmaatschappijen daar niet op gemaakt.
Nanette   |    |  27 november 2017

Zzp'er, denk na over de risico's die u loopt

Reactie: Het is natuurlijk voor het grootste deel afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Het moet de keuze van de ondernemer blijven om zich wel of niet te verzekeren.
Anthonie   |    |  25 november 2017

Black Friday definitief doorgebroken bij Nederlandse webshops

Reactie: De black friday gekte komt nu ook echt op gang in Nederland. Dit jaar zie je daarbij dat de meeste grote webshops de black friday aanbiedingen al deze gehele week aanbieden in plaats van alleen op de dag zelf. Wel een mooie ontwikkeling, voor degene die voor een mooi prijs nog december inkopen willen doen.
Knibble Black Friday   |    |  21 november 2017

Zzp’er overweegt verzekering

Reactie: Ik vraag mezelf af of ik een Aansprakelijkheidsverzekering nodig heb. Ik ben nu aan het vergelijken op https://www.aansprakelijkheidsverzekeringzzp.nl en hoop dat iemand weet of ik dit nodig heb.
Monique   |    |  17 november 2017

Steeds meer werkgevers pakken stress op de werkvloer aan

Reactie: Mijn deelname aan het congres Duurzame Inzetbaarheid 2017 brengt mij wederom bij autonomie en hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen en mogen zijn. Bij het ervaren van werkstress of breder gezien stress in het algemeen dagelijks leven stel jezelf dan de vraag waar sta je, waarom doe je wat je doet en waar wil je naar toe in de jaren die komen gaan. Neem het roer (weer)in eigen hand.Het is jouw unieke leven waarin het universum toetsing geeft op moed,lef,daadkracht en vastberadenheid. Eet en leef zo gezond als mogelijk is en wees bewust in alles wat je doet, stel gerichte vragen. Compassie voor het bedrijf, voor je naaste en het universum in het algemeen begint bij zelf-compassie. Grote levensbeproevingen ook op zakelijk gebied, ik heb ze gehad en soms opgezocht en ja ook een burn-out moest er eerst aan te pas komen. Bij iedere toetsing blijven staan of wederom overeind gekomen door zelf-compassie,vastberadenheid en door actie te ondernemen. De uitdagingen, deze hebben mij ook doen groeien in inzichten en zelfinzicht in eigen handelen. Ontwijk alles met negatieve energie of stop er op zijn minst zelf geen energie in. Iets wat positief is of zuivere intenties heeft zet je in je levenskracht, ten alle tijden. Niet ieder bedrijf of persoon is uit op gezonde duurzame inzetbaarheid, soms gaan stakeholders en andere (zakelijke) belangen voor. Kies dan voor jezelf uit compassie en uit bewust er zijn, zelfbewustzijn. Valt alles om je heen weg of ervaar je dat zo dan is het tijdelijk omdat vanuit rust er nieuwe inzichten en relaties komen die kracht geven om andere uitdagingen en beproevingen aan te kunnen gaan. Wat ik heb geschreven is zeker niets nieuws onder de horizon. Het zijn de woorden die worden herhaald door een ieder die het beste voor heeft met zichzelf en een ander en vanuit opgedane levenservaringen al zo ver is om deze over te brengen. Dan zijn het zuivere woorden die deze persoon zonder na te denken zou kunnen herhalen omdat ze vanuit authenticiteit komen en om een ieder ander te doen groeien.
Monique Evenhuis   |    |  16 november 2017

Zzp'er, denk na over de risico's die u loopt

Reactie: Dit artikel lijkt erg geschreven vanuit het perspectief van verzekeraars om bij zzp'ers de angst voor een burn-out aan te wakkeren.

Het is zeker niet zo dat ik zzp'ers zou afraden een AOV af te sluiten. Maar appelleren aan risico's gebaseerd op feiten die uit zijn verband zijn getrokken, lijkt mij niet de juiste manier.

Uit onderzoek van CBS blijkt immers dat zzp'ers juist minder risico lopen op een burn-out dan werknemers omdat zij meer plezier beleven aan hun werk.
Als u in uw artikel concludeert dat 7% van de zzp'ers zich regelmatig opgebrand voelt door hun werk, is tegelijkertijd de conclusie gerechtbaardigd dat dit blijkbaar bij 93% Van de zzp'ers niet het geval is.

Marian Heezen   |    |  16 november 2017

Grote bedrijven betalen MKB steeds sneller

Reactie: Goed nieuws voor de kleine ondernemer!
Peter   |    |  15 november 2017
1  2  3  4  5   ... 107
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs