Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
28 februari 2012

'Inzameling lampen moet bij iedere retailer op de agenda'

De Nederlandse overheid moet retailers die lampen verkopen, verplichten om oude exemplaren altijd in te nemen voor recycling, ook als de klant geen nieuwe lamp koopt. De nieuwe Europese regelgeving stelt dit alleen verplicht voor winkels met een oppervlakte van 400 vierkante meter of meer aan elektrische apparatuur. Dat stelt Stichting Lightrec.

Lees verder »  1 reactie »
28 februari 2012

Eerbetoon: Citroën DS3 Racing S. Loeb

Apetrots is Citroën op Sebastien Loeb. En wat wil je ook als je als sinds 2004 jaar na jaar het WRC op je naam weet te schrijven. En op die van Citroën. In Genève eert Citroën de rallycoureur dan ook met de DS3 Racing S. Loeb, een strikt gelimiteerde special edition.

Lees verder »  Reageer »
27 februari 2012

Tips voor uw online betaalsysteem

Steeds meer bedrijven beschikken naast hun fysieke winkel over een eigen webshop. Een veilige koop- en betaalomgeving is daarbij voor zowel u als de klant van groot belang. Clair Salden van de Multicards Internet Billing Company geeft een aantal tips op dit gebied.

Lees verder »  Reageer »
27 februari 2012

Webwinkels floppen op Facebook

De eerste generatie winkels op Facebook is geflopt. Onder andere Gamestop, JC Penney, Nordstrom en Gap hadden winkels geopend op Facebook, maar die zijn inmiddels allemaal alweer opgeheven vanwege ver achterblijvende verkoopcijfers, zo schrijft Z24.

Lees verder »  Reageer »
27 februari 2012

Cafetaria´s en restaurants doen weer betere zaken

De horeca heeft in het laatste kwartaal van 2011 3,2 procent meer omzet gehaald dan het laatste kwartaal van 2010. Vooral cafetaria's en restaurants deden goede zaken, met name doordat er hogere prijzen werden gerekend.

Lees verder »  Reageer »
27 februari 2012

BMW 640d nu ook als xDrive

De 640d xDrive is de nieuwste variant die BMW toevoegt aan de line-up van de BMW 6 Serie Coupé en 6 Serie Cabrio. Het model debuteert in Genève.

Lees verder »  Reageer »
27 februari 2012

Pininfarina Cambiano kijkt vooruit

De coupe die Pininfarina in Geneve presenteert is meer dan zomaar een designstudie. De inmiddels zorgvuldig geteasede Cambiano blijkt eenmaal onthuld ook zeer moderne en toekomstgerichte technologie te bevatten.

Lees verder »  Reageer »
24 februari 2012

Goede inwerkperiode houdt werknemer langer vast

Bedrijven investeren lang niet altijd voldoende in de integratie (‘onboarden’) van nieuwe werknemers. Ze onderschatten hoe belangrijk de inwerkperiode is voor de continuïteit in het personeelsbestand. Ruim zeven op de tien nieuwe werknemers zijn bij een slechte integratie geneigd naar ander werk uit te kijken.

Lees verder »  1 reactie »
24 februari 2012

Ondernemers weer even somber over omzet en werkgelegenheid

De omzet van het bedrijfsleven nam in het vierde kwartaal van 2011 licht toe, hoewel de toename kleiner was dan een kwartaal eerder werd verwacht. Voor het eerste kwartaal van 2012 verwachten ondernemers een omzetdaling.

Lees verder »  Reageer »
24 februari 2012

BMW onthult driedeurs 1-serie als Concept M135i

Deze BMW Concept M135i toont niet alleen maar een smakelijke M Performance van de 1-serie. Het model laat ons tevens een glimp zien van de driedeurs versie van de nieuwe 1-serie. En daarmee onthult BMW in Genève een twee-in-één primeur.

Lees verder »  Reageer »
24 februari 2012

Surprise! Range Rover Evoque convertible

Met de Range Rover Evoque convertible wordt meer gepresenteerd dan zomaar een conceptcar. Als we Land Rover?s bedoelingen goed hebben begrepen zal namelijk kort na de wereldpremière van de Evoque cabriolet in Genève al een beslissing worden genomen over het wel of niet produceren van de auto.

Lees verder »  Reageer »
23 februari 2012

Webwinkels verkopen drie keer meer via mobiele apparaten

Winkelen via mobiele apparaten neemt een enorme vlucht. Van alle bezoekers aan een website van een retailer komt al 14,5 procent procent via een mobiel apparaat. In de Valentijnsperiode bedroeg de online verkoop met behulp van een mobiel apparaat 10,1 procent, bijna een verdriedubbeling ten opzichte van de 3.9 procent van vorig jaar.

Lees verder »  2 reacties »
23 februari 2012

Vrouwelijke ondernemers zoeken kapitaal

The Next Women organiseert morgen haar eerste pitch event. De pitch events zijn bedoeld om de toegang tot financiële en professionele netwerken voor vrouwelijke ondernemers te vergroten en te versnellen en daardoor een snellere groei mogelijk te maken.

Lees verder »  Reageer »
23 februari 2012

Werkgevers schoonmaakbranche verbaasd over afwijzen CAO bod

Werkgevers in de schoonmaakbranche (OSB) zijn verbaasd over het afwijzen van het CAO eindbod van ruim vijf procent dat zij hebben gedaan. In de huidige recessie, waar VNO-NCW pleit voor een nul-optie en CNV bereid is een pas op de plaats te maken bij de loonontwikkeling, houdt FNV vast aan een eisenpakket van negen procent.

Lees verder »  2 reacties »
343   ... 344
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 249.65 -0.18 %
Stijgers Dalers
Yatra 5.4  6.3 %
Altice 8.59  6.1 %
Advanced met 39.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Brill kon 34.51  -2.8 %
Nn group 35.17  -1.8 %
Meer beurs