Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
18 april 2012

'Oneigenlijk dreigement van Weekers richting Leaserijders'

Weekers dreigt met aanvullende wetgeving als berijders van een auto van de zaak die toevallig dit najaar aan een andere auto toe zijn, gebruik maken van de commerciële initiatieven die leasemaatschappijen ontplooien. VAVDZ vindt dit dreigement ongepast, onuitvoerbaar en buiten proportie.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2012

Principe akkoord CAO schoonmaakbranche

De werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche (OSB) en vakbonden CNV en FNV hebben een principe akkoord bereikt voor een nieuwe tweejarige CAO voor de schoonmaakbranche. Het totaalpakket bestaat uit een loonsverhoging, afspraken over respect, opleiding, pensioen, werkdruk en het structureel aanpakken van ziekteverzuim.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2012

Internet maakt internationaal zaken doen toegankelijk voor kleine ondernemingen

Mede dankzij het internet doen steeds meer kleine ondernemingen aan internationale handel, waardoor in totaal 25 procent van alle ondernemers zaken doet over de grens. Internationaal zaken doen is niet meer alleen weggelegd voor de grote ondernemingen.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2012

Kostenverlaging belangrijkste reden voor desktopvirtualisatie

Het verlagen van IT-kosten is de belangrijkste reden voor Nederlandse organisaties om desktopvirtualisatie te implementeren. Dat blijkt uit wereldwijd onderzoek van Citrix; 53 procent van de Nederlandse respondenten geeft aan IT-kosten te willen verlagen, terwijl 47 procent zijn werknemers een flexibelere werkomgeving wil bieden door middel van desktopvirtualisatie.

Lees verder »  Reageer »
17 april 2012

Traditie: Roland Garross-cabrio's van Peugeot

Peugeot is sinds jaar en dag partner van het prestigieuze tennistoernooi Roland Garros en brengt in het kader daarvan al evenzo lang speciale modellen op de markt. Ook nu weer, met de 207 CC en 308 CC Roland Garros.

Lees verder »  Reageer »
16 april 2012

Bestelwagenverkopen in eerste kwartaal van 2012 licht gestegen

In het eerste kwartaal van 2012 zijn er 19.800 nieuwe bestelwagens geregistreerd in ons land. Dat is 4,6 procent meer dan in de vergelijkbare periode in 2011 toen er 18.924 bestelwagens werden verkocht.

Lees verder »  Reageer »
16 april 2012

ĎFranchise wint aan populariteit'

De NOS berichtte zaterdag naar aanleiding van een bezoek aan de franchisebeurs ‘Onderneem ‘t’ dat franchise in populariteit is gestegen. Volgens de beursorganisator zijn er in Nederland 600 formules met franchise-ondernemers actief, zoals DA, Jamin, Spar, Febo en Bruna.

Lees verder »  1 reactie »
16 april 2012

Porsche creŽert niche met Macan Turbo

Langzaam maar zeker wordt steeds meer duidelijk over de Porsche Macan, het kleine broertje van de Cayenne. Met een 3.0 liter V6 onder de motorkap en een turbo-badge op de achterklep belooft dit een uniek model in zijn segment te worden.

Lees verder »  Reageer »
13 april 2012

Nederland in mondiale top exportlanden

Nederland behoort tot de internationale top wat betreft import en export. Dat blijkt uit cijfers die de Wereldhandelsorganisatie WTO donderdag heeft gepubliceerd, zo meldt NuZakelijk.

Lees verder »  Reageer »
13 april 2012

Deelname werkkostenregeling stijgt in populariteit

In 2012 is het aantal klanten van ADP dat definitief aan de werkkostenregeling (WKR) meedoet, toegenomen met acht procent ten opzichte van 2011. In totaal heeft nu zo’n vijftien procent de definitieve overstap gemaakt.

Lees verder »  Reageer »
13 april 2012

Audi in de ban van Ducati

De kans dat de volgende Ducati Monster zīn richtingaanwijzers deelt met de Audi A1 is weer wat groter geworden. Investindustrial, de eigenaar van het Italiaanse motormerk, is al maanden in bespreking met potentiŽle overnamekandidaten, waaronder Audi. Vanaf heden is het automerk uit Ingolstadt zelfs de enige kandidaat waarmee de onderhandelingen worden voortgezet.

Lees verder »  Reageer »
12 april 2012

Thuiswerkende ondernemers laten fiscaal voordeel liggen

Nederland telt ruim 700.000 zzp’ers en dit aantal groeit snel. Een groot deel van hen werkt vanuit huis en heeft daarvoor een speciale werkruimte ingericht. Er bestaat een fiscale regeling die bepaalt dat u de kosten die u  thuis maakt kunt aftrekken van de belasting.

Lees verder »  Reageer »
12 april 2012

Incasso Calculator biedt ondernemers uitkomst bij incassoproblemen

Rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener ARAG introduceert de ARAG Incasso Calculator voor ondernemers. Met deze online tool krijgen ZZP'ers en het MKB snel en helder inzicht in de incassoprocedure en de bijbehorende kosten.

Lees verder »  Reageer »
12 april 2012

Bereikbaarheid MKB is in de afgelopen jaren verbeterd

Door de bevolkingsgroei en het toenemende autobezit groeien de verkeersstromen. Toch lijken de bereikbaarheidsproblemen juist af te nemen als gevolg van het gunstige weer, de opening van spitsstroken en de economische recessie en de daarmee samenhangende afnemende bedrijvigheid.

Lees verder »  Reageer »
343  344  345  346   ... 350
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs