Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Variëteit aan werkplekken essentieel bij complexe activiteitenprofielen

28 januari 2016 - Waar werkgevers zich decennialang afvroegen hoe ze de beste werkomgeving voor hun medewerkers konden creëren, tekent zich na vijf jaar onderzoek van Leesman een steeds duidelijker beeld af welke werkomgevingsfactoren essentieel zijn om de beste werkomgeving te creëren.

Lees verder  |  Reageer

Klusmarkt verschuift naar online

28 januari 2016 - Het totaal aantal klussen dat via Werkspot.nl is uitgevoerd in 2015 ligt op ruim 280.000 klussen, een stijging van 28 procent ten opzichte van 2014. Dit tegenover een groeiende online markt van zeven procent.

Lees verder  |  Reageer

Scheiden als ondernemer, hier moet u aan denken

27 januari 2016 - U gaat trouwen, hebt een goedlopende zaak en gaat deze samen runnen. Romantisch, maar helaas eindigt dit niet altijd even goed. 38 procent van de huwelijken en samenlevingscontracten eindigt in een scheiding.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er minder vaak ziek dan werknemer

27 januari 2016 - De zzp’er is twee dagen per kalenderjaar ziek, drie keer minder dan de gemiddelde werknemer die zich gemiddeld zes dagen per jaar ziek meldt (CBS, juli 20151). Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer.

Lees verder  |  Reageer

IT-beveiligingsprofessionals weinig vertrouwen in beveiliging betalingsgegevens

27 januari 2016 - 54 procent van de IT-beveiligingsprofessionals geeft aan dat hun organisatie in de afgelopen twee jaar gemiddeld vier keer een beveiligings- of datalek had waar betalingsgegevens bij betrokken waren.

Lees verder  |  Reageer
De Porsche 718 Boxster: mét viercilinder

26 januari 2016 - Na een korte teasercampagne maar een lange aanloop vol spyshots en geruchten heeft Porsche dan eindelijk het doek getrokken van de 718 Boxster. De vernieuwingen zijn behoorlijk grondig, zowel van buiten als binnen maar toch vooral onderhuids. Nieuwe viercilinderturbo's slaan daar namelijk de klok.

Lees verder  |  Reageer
Nieuwe motoren voor BMW 4-serie

Nieuwe motoren voor BMW 4-serie

26 januari 2016 - Een facelift, zoals bij de 3-serie, slaat BMW over. Maar dezelfde nieuwe vier- en zescilinders zitten er wel in voor de 4-serie Coupé, Grand Coupé en Cabriolet.

Lees verder  |  Reageer

Zorgen zzp’ers om wetswijzigingen

26 januari 2016 - Er is politiek veel te doen om de wet- en regelgeving rond zelfstandigen zonder personeel, ook wel zelfstandig professional (zp’er) genoemd. Het afschaffen van zelfstandigenaftrek, het verplichtstellen van verzekeringen en pensioenopbouw en de mogelijke vervanging van de VAR houden de gemoederen bezig.

Lees verder  |  Reageer
Tegenslagen rond Apple's auto stapelen op

Tegenslagen rond Apple's auto stapelen op

25 januari 2016 - Dat een auto ontwikkelen niet zonder slag of stoot verloopt (en al helemaal niet als het je eerste is), ervaart Apple momenteel als geen ander. Het project, Titan genaamd, kampt met behoorlijk wat tegenslagen die met de dag heftiger lijken te worden.

Lees verder  |  Reageer
BMW prijst 740e met 15% bijtelling

BMW prijst 740e met 15% bijtelling

25 januari 2016 - Een beetje ironisch is het zeker. Of had jij jaren geleden al zien aankomen dat juist de grootste auto's op de markt in aanmerking zouden komen voor de laagste bijtellingsklasses? Topklasse-limousines zo groot als de BMW 740e. Want die is toch echt goed voor 15% bijtelling en daarvan zijn nu de vanafprijzen bekend gemaakt.

Lees verder  |  Reageer

Nationale to-do-lijst duurzaam ondernemen en leven

25 januari 2016 - MVO Nederland presenteert een to-do-lijst voor een duurzame en toekomstbestendige economie. De kennis- en netwerkorganisatie wil daarmee het Nederlandse bedrijfsleven aansporen vaart te maken met het verduurzamen van de samenleving.

Lees verder  |  Reageer
Handling Package voor strakkere Ferrari California T

Handling Package voor strakkere Ferrari California T

24 januari 2016 - Wie onze rijtest over de California T heeft gelezen, weet dat deze Ferrari veel vergevingsgezinder is dan je wellicht op basis van z'n enorme prestatiepotentieel zou verwachten. Met het nu gepresenteerde Handling Package wordt dat een beetje bijgestuurd.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven succesvoller in aantrekken vreemd vermogen

22 januari 2016 - In opdracht van het ministerie van Economische Zaken is door Panteia de Financieringsmonitor over het tweede halfjaar van 2015 uitgevoerd. In deze monitor is de financieringsbehoefte van het Nederlandse bedrijfsleven onderzocht en zijn de resultaten van acht jaar Financieringsmonitor op een rij gezet.

Lees verder  |  Reageer

Zzp'ers zien de toekomst met vertrouwen tegemoet

22 januari 2016 - Zzp'ers zijn positief over het komende jaar. De helft verwacht dat de omzet stabiel blijft in 2016 en nog eens een derde verwacht een stijging. Ook het enthousiasme om te ondernemen blijft groot; acht op de tien zzp'ers geven aan in de komende drie jaar zeker zzp'er te willen blijven.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
331  332  333  334  ...  541