Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

3D- en simulatietechnologie in strijd tegen klimaatverandering

14 maart 2016 - De strijd tegen de opwarming van de aarde en het verbruik van fossiele brandstoffen is in alle hevigheid losgebarsten. 3D-technologie is hierin een belangrijke troef. Dick Hissink van Dassault Systèmes zet vier innovaties op een rij die dit laten zien.

Lees verder  |  Reageer

In 2016 onderneemt u niet meer alleen, samenwerken is de trend

11 maart 2016 - Kleine en middelgrote ondernemingen kiezen er steeds vaker voor om samen te werken met anderen. Zowel in de uitvoering van diensten of producten als in het opstarten en uitbouwen van hun bedrijf.

Lees verder  |  Reageer

Koopjesjager meestal vrouw

11 maart 2016 - Uit onderzoek van gratisgorilla.nl blijkt dat de gemiddelde koopjesjager een vrouw (69 procent)  tussen de 35 en 55 (49 procent) is. In de meeste gevallen hebben deze koopjesjager een lagere opleiding (41 procent) en een beneden modaal inkomen (43 procent).

Lees verder  |  Reageer
Eerste AMG van nieuwe Mercedes E een feit

Eerste AMG van nieuwe Mercedes E een feit

10 maart 2016 - Nog voordat de reguliere nieuwe E-klasse bij de dealer staat rolt Mercedes-Benz de eerste AMG-variant daarvan naar buiten. Het gaat om de E 43 AMG 4Matic.

Lees verder  |  Reageer

Verwerking gezondheidsgegevens wearables door werkgevers mag niet

10 maart 2016 - Twee bedrijven zijn na onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) gestopt met het verwerken van gezondheidsgegevens van hun werknemers via wearables. Beide bedrijven hadden hun werknemers een armband gegeven waarmee de werkgever inzicht kreeg in de hoeveelheid beweging van de werknemers.

Lees verder  |  Reageer

Digitaal tijdperk: centrale rol multifunctionals

10 maart 2016 - Ruim twintig procent van de activiteiten van werknemers is gerelateerd aan documentmanagement-taken. Geen wonder dus dat workflow optimalisatie door 67 procent van de ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB) als essentiële factor gezien wordt voor productiviteitsverhoging.

Lees verder  |  Reageer

Recordaantal bedrijven neemt deel aan Landelijke Opschoondag

10 maart 2016 - Op zaterdag 19 maart is heel Nederland ‘Supporter van Schoon’ tijdens de Landelijke Opschoondag, een initiatief van NederlandSchoon. Dit jaar steekt een recordaantal bedrijven de handen uit de mouwen.

Lees verder  |  Reageer

Nederlandse datacentergroei zorgt voor toppositie in Europa

9 maart 2016 - Het gaat goed met de Nederlandse datacenters. De sector is in 2015 wederom fors gegroeid en blijft aan de top in Europa, zo blijkt uit een onderzoeksrapport van het Brits-Amerikaanse vastgoedadviesbureau CBRE.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijfsleven wil flexibiliseren, werkend Nederland wil niet mee

9 maart 2016 - Ruim een derde (34 procent) van de Nederlandse HR-managers verwacht dit jaar minder mensen in loondienst te hebben. Vooral in non-profitsectoren als de zorg en de overheid ligt de nadruk op de krimp van vaste medewerkers.

Lees verder  |  1 reactie

Disconnectie tussen aspiraties vrouwen en aanbod werkgevers

9 maart 2016 - Werkgevers die internationale carrièrekansen aanbieden, worden door twee derde van de vrouwelijke werknemers interessanter gevonden dan werkgevers die dit niet aanbieden.

Lees verder  |  Reageer
Binnenkort te koop: Porsche Macan met vierpitter

Binnenkort te koop: Porsche Macan met vierpitter

8 maart 2016 - Na twee jaar louter in China te hebben vertoefd, maakt de Porsche Macan met viercilinderturbo de oversteek naar Europa. Daaronder ook Nederland, al is het nog wachten op de prijzen.

Lees verder  |  Reageer

UWV-premies ziekte en arbeidsongeschiktheid veel te hoog

8 maart 2016 - Onderzoek van Mercer laat zien dat werkgevers die bij het UWV verzekerd zijn voor de arbeidsongeschiktheid van hun werknemers dit jaar veel te veel premie betalen in verhouding tot hun schadelast.

Lees verder  |  1 reactie
Aston Martin DB11 al vele malen blind gekocht

Aston Martin DB11 al vele malen blind gekocht

7 maart 2016 - De Aston Martin DB11 staat nog niet eens een week in de prijslijsten en het Britse merk schreeuwt al van de daken dat het een immens succes is. En daar is niets arrogants aan.

Lees verder  |  Reageer
Prijs Tesla Model X bekendgemaakt

Prijs Tesla Model X bekendgemaakt

7 maart 2016 - In de loop van de tweede helft van het jaar staat de Tesla Model X bij de dealers. Wie vanaf dat moment meteen wil kunnen rijden, kon alvast een order plaatsen. Tegen welke prijs de Model X in de verkoop ging was nog niet bekend. Tot nu.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
323  324  325  326  ...  541