Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
16 november 2017

Europese ondernemers roepen Britse premier May op tot actie!

In een onderhoud met de Britse premier Theresa May hebben Europese ondernemersorganisaties, waaronder VNO-NCW en MKB-Nederland, benadrukt dat er snel meer duidelijkheid moet komen over de toekomstige handelsrelatie met het VK.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2017

Winkelcentrum Brouwhorst wint titel ‘Schoonste Winkelgebied 2017’

Winkelcentrum Brouwhorst in Helmond heeft de landelijke verkiezing Schoonste Winkelgebied van Nederland gewonnen, een jaarlijks initiatief van NederlandSchoon. De winnaar mag zich een jaar lang ‘Schoonste Winkelgebied van Nederland’ noemen.

Lees verder »  Reageer »
16 november 2017

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Dankzij spyshots hing het al in de lucht, maar nu is het ook bevestigd door Lexus. De RX 450h zal binnenkort te koop zijn met een derde zitrij. Op de LA Auto Show is de officiŽle onthulling.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2017

Modemerken laten kansen liggen bij bezorging

Modemerken laten nog kansen liggen bij de bezorging van orders, met name in hun aanbod aan bezorgopties. Zo wordt bezorging op dezelfde dag en levering op zondag nog niet breed aangeboden. Dit blijkt uit een rapport van Paazl.

Lees verder »  Reageer »
15 november 2017

Grote bedrijven betalen MKB steeds sneller

Grote bedrijven betalen facturen afkomstig van het MKB steeds sneller. Momenteel wordt een gemiddelde factuur van kleine bedrijven gericht aan grote bedrijven na 41,5 dagen voldaan. Dat blijkt uit de nieuwste Barometer Betaalgedrag van Graydon.

Lees verder »  1 reactie »
15 november 2017

Singer en Williams F1 smeden samen ultieme retro-911

Al sinds hartje zomer zitten we op het puntje van onze stoel. Dit omdat Singer Vehicle Design en Williams F1 samen aankondigden dat ze de handen ineen hadden geslagen voor de ultieme 911-restauratie. Wel, dit is 'm geworden en wat is 'ie oogverblindend mooi en dik. En duur.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2017

Steeds meer werkgevers pakken stress op de werkvloer aan

Het aantal werkgevers dat beleid heeft om werkstress aan te pakken, neemt toe. Dat blijkt uit cijfers van TNO. Tegelijkertijd zijn ook de kosten en de duur van het verzuim door werkstress gestegen. In totaal hebben werknemers in 2016 ruim zeven miljoen dagen verzuimd wegens werkstress.

Lees verder »  1 reactie »
14 november 2017

Beste horecaflexplek: Volkshotel Amsterdam

Het Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam is dé beste horecaflexplek van 2017. Na bezoek aan tientallen flexplekken in Nederland gaf de jury de hoogste score aan LAB55 in de categorie ‘lokaal’.

Lees verder »  Reageer »
14 november 2017

Fabrieksarbeiders Ford voortaan 'half mens, half machine'

Waar kunnen we solliciteren?

Lees verder »  Reageer »
13 november 2017

Vier fiscale tips voor horecaondernemers

Als ondernemer in de horecabranche – eigenlijk geldt dit voor iedere branche natuurlijk – betaalt u het liefst zo weinig mogelijk belasting. Uiteraard zijn er algemene tips die kunnen helpen bijvoorbeeld de winstbelasting zo laag mogelijk te houden.

Lees verder »  1 reactie »
13 november 2017

Golf van e-factureren stimuleert groei Nederlandse e-commerce

Volgens een nieuw rapport van Worldpay, neemt Nederland naar verwachting de komende vijf jaar de gedeelde eerste plaats in van de snelst groeiende e-commercemarkt in Europa.

Lees verder »  Reageer »
13 november 2017

'Kwaliteit afwerking Tesla Model 3 alles behalve netjes'

Tesla heeft voorlopig weinig vrienden gemaakt met de lancering van de Model 3. De leveringen lopen behoorlijke vertraging op en nu blijkt dat ook de kwaliteit te wensen overhoudt.

Lees verder »  Reageer »
13 november 2017

Marc Marquez verdient BMW M4 CS met MotoGP-successen

Nog voor Marc Marquez in Valencia beslag legde op de MotoGP-titel had hij al een prijs te pakken. Hij pakte de BMW M Award voor de rijder met de meeste pole positions.

Lees verder »  Reageer »
10 november 2017

Veilig investeren? Het kan met deze achttien tips

Investeren, aandelen kopen en beleggen, u kunt er vandaag de dag niet meer omheen. Juist nu de rentes op spaarrekeningen verder en verder zakken zijn de alternatieven om meer uit uw spaargeld te halen populairder dan ooit.

Lees verder »  Reageer »
1  2  3  4  5   ... 345
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 237.75 -3.60 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
Meer beurs