Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
6 februari 2018
 

Jaarcongres Forward Thinking: The future is now!

 
 

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 29 maart 2018 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘the future is now!’ Topspreker Steven van Belleghem en Marjolein Mens, manager Strategie & Onderzoek van de Efteling, bieden bezoekers een blik op de toekomst. 

John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie ABAB Accountants en Adviseurs: "De wereld om ons heen verandert razendsnel. Met de komst van artificial intelligence verandert de relatie tussen bedrijven en klanten drastisch. Willen bedrijven klantgericht blijven, dan moeten zij mee met deze ontwikkelingen. Dat vereist visie en een vooruitziende blik. Tijdens het congres bieden wij inzicht, inspiratie, tips en de gelegenheid om hierover met andere ondernemers van gedachten te wisselen."
 
Hoe technologie klantrelaties en gastbeleving verandert
Het ABAB jaarcongres Forward Thinking 2018 biedt een inspirerende blik op de toekomst. Steven van Belleghem verbluft met zijn toekomstvisie. Hij vertelt hoe artificial intelligence en automatisering nu al klantrelaties veranderen. Zijn praktische voorbeelden van toepassingen over de hele wereld bieden ook uw business kansen. Marjolein Mens neemt de aanwezigen mee op reis en blikt vooruit op de gastbeleving in 2030. Ze vertelt hoe de Efteling, gevoed door technologie en storytelling, droomt van een perfecte gastbeleving waarin medewerkers alle ruimte hebben voor echt contact met hun gasten.
 
Meer informatie en aanmelden
Het congres vindt plaats op donderdag 29 maart 2018 in het Efteling Theater. Het is bedoeld voor ondernemers en directeuren uit het midden- en grootzakelijk segment in de regio Zuid-Nederland. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via www.abab.nl/forwardthinking.  Daar vindt u ook meer informatie over het congres en de sprekers.
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs