Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Klussers willen ook op zondag kunnen bellen met hun vragen

14 september 2017 - De economie draait weer op volle toeren en dat betekent dat er volop wordt verbouwd en geklust. De piekmomenten liggen in de weekenden, avonden en vakanties. Bouwmarkten spelen in op dit klusvirus door openingstijden te verruimen.

Toch blijven de openingstijden van de klantenservices van de online aanbieders achter.
Elke vakman of klusser heeft wel eens advies nodig of een vraag over gereedschap. Dan wil  hij gemakkelijk en snel in contact komen met een specialist. De meeste bouwmarkten zoals Hornbach, Praxis of Gamma doen hier in het weekend nog niets mee, evenals de speciaalzaken en gespecialiseerde webshops in de markt.

Digitale deuren openen
Consumenten en klussers hebben behoefte aan persoonlijk en deskundig advies, korte levertijden voor gereedschap en flexibelere openingstijden. Dat laatste geldt ook voor de klantenservices. "Gezien de groeiende economie en het aantal contactmomenten in het weekend, vinden wij het een logische stap om ook als klantenservice zeven dagen per week bereikbaar te zijn," aldus Thomas Jacobs van Gereedschapcentrum.nl.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.