Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
5 september 2017
 

Toiletpapierdispensers: hygiënisch én praktisch

 
 

Heeft u er weleens bij stil gestaan hoe vaak uw sanitaire ruimte dagelijks wordt gebruikt? Gemiddeld gaan wij vijf keer per dag naar het toilet. In totaal brengen wij er een kwartier per dag door. Uw toilet wordt dagelijks dus al snel tientallen keren gebruikt.

De grootste ergernis onder toiletbezoekers is een vies toilet of het ontbreken van toiletpapier. De eerste ergernis is met een frequente, frisse schoonmaak makkelijk te voorkomen. Het ontbreken van toiletpapier komt vaak voor als u geen ruimte heeft voor een reservevoorraad binnen handbereik. Met een toiletpapierdispenser lost u dit probleem eenvoudig op. Bovendien blijft uw voorraad papier in de dispenser schoon en droog.
Bart van Huet van TOPP: "Deze dispensers zijn niet alleen functioneel, maar zorgen er ook voor dat het papier economischer wordt gebruikt. Een besparing die ervoor zorgt dat uw investering in een dispenser snel wordt terugverdiend".
 
 Met de juiste toiletpapierdispenser grijpt niemand er meer naast
Van Huet: "Het grootste verschil tussen de dispensers zit in het aantal rollen, het aantal meters en de dikte van het toiletpapier. Er zijn dispensers waar u één grote rol toiletpapier in kunt doen. Deze jumborollen hebben een lengte van 380 meter (twee-laags papier) of 600 meter (een laag). Andere dispensers kunnen meerdere rollen bevatten van 100 meter (twee-laags) of 150 meter (een laag). Deze worden compactrollen genoemd.Systeemrollen zijn wat betreft formaat hetzelfde als compactrollen, maar zijn alleen te gebruiken in daarvoor geschikte dispensers. Slimme bespaarders zijn de toiletpapierdispensers die afgemeten vellen van 24 cm toiletpapier afrollen. "

Dispensers van RVS
Van Huet: " RVS-dispensers passen in elke omgeving, zijn sterk en hebben een hoge kwaliteit. Omdat deze voorzien zijn van een anti-fingerprint coating, blijven ze mooi en vragen ze om weinig onderhoud. De uitstraling van roestvrijstaal in combinatie met een mooi design geeft de ruimte een luxe uitstraling.
De mat geslepen dispensers zijn bijzonder functioneel door de universeel vulbare houder. Deze dispensers zijn vaak onderdeel van een complete lijn, waaronder zeepdispensers en andere toiletaccessoires."
 
Duurzame dispensers met een trendy designVan Huet:  : Steeds meer bedrijven en organisaties hebben oog voor maatschappelijk ondernemen. Er zijn dispensers die geproduceerd zijn van gerecyclede materialen. Zo draagt u bij aan een duurzame relatie tussen mens en milieu. Voor designliefhebber zijn er toiletaccessoires met een unieke vormgeving. In deze collecties zijn uiteraard ook de toiletpapierdispensers opgenomen. Modellen die zowel voor de jumborol, de compactrol als de systeemrol geschikt zijn.
Toiletpapierdispensers ontbreken nooit in toiletruimtes die vaak worden bezocht. Ze moeten dus goed werken en tegen een stootje kunnen. Koop uw toiletroldispenser dan ook bij een leverancier die kennis van zaken heeft. Hij kan u adviseren welke uitvoering het best bij uw organisatie past en zorgt voor plaatsing en, indien nodig, de levering van de toiletrollen. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste aankoop doet en heeft u jaren plezier van uw dispenser. "
 

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs