Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 maart 2015
 

Brandwerend glas stimuleert productiviteit werknemers

 
 

Door natuurlijk licht wordt de productiviteit bij het werken gestimuleerd. Om deze reden wordt brandwerend materiaal in kantoren steeds vaker vervangen door brandwerend glas, meldt Glaspunt.

Elke woning en elk bedrijf moet voldoen aan brandveiligheidseisen. Om een gebouw brandveilig te maken, wordt vaak gebruik gemaakt van gipskartonplaat, gipsvezelplaat en silicaat plaat in muren, plafonds en/of vloeren. Deze materialen beperken de brand tot een bepaalde ruimte.

Natuurlijk licht
Bouwbedrijven gebruiken in kantoorgebouwen de laatste tijd steeds vaker brandwerend glas om deze materialen te vervangen. De reden hiervan is dat onderzoek heeft aangetoond dat natuurlijk licht de productiviteit bij het werken stimuleert. Daarnaast zou het depressiviteit verminderen en blijkt het dat mensen beter kunnen leren in een natuurlijk verlichte omgeving.

Brandwerend glas
Brandwerend glas beperkt een brand tot een bepaalde ruimte en zorgt daarnaast voor natuurlijk licht. Brandwerend glas is tegenwoordig even sterk als vaste muren, plafonds of vloeren. Deze kunnen dus vervangen worden door brandwerend glas, waardoor de werkomgeving beter verlicht wordt.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 186.61 -0.43 %
Stijgers Dalers
Nedap 41.27  5.1 %
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Altice 8.1  -12.1 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Air france - 10.98  -4 %
Meer beurs