Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 maart 2015
 

Brandwerend glas stimuleert productiviteit werknemers

 
 

Door natuurlijk licht wordt de productiviteit bij het werken gestimuleerd. Om deze reden wordt brandwerend materiaal in kantoren steeds vaker vervangen door brandwerend glas, meldt Glaspunt.

Elke woning en elk bedrijf moet voldoen aan brandveiligheidseisen. Om een gebouw brandveilig te maken, wordt vaak gebruik gemaakt van gipskartonplaat, gipsvezelplaat en silicaat plaat in muren, plafonds en/of vloeren. Deze materialen beperken de brand tot een bepaalde ruimte.

Natuurlijk licht
Bouwbedrijven gebruiken in kantoorgebouwen de laatste tijd steeds vaker brandwerend glas om deze materialen te vervangen. De reden hiervan is dat onderzoek heeft aangetoond dat natuurlijk licht de productiviteit bij het werken stimuleert. Daarnaast zou het depressiviteit verminderen en blijkt het dat mensen beter kunnen leren in een natuurlijk verlichte omgeving.

Brandwerend glas
Brandwerend glas beperkt een brand tot een bepaalde ruimte en zorgt daarnaast voor natuurlijk licht. Brandwerend glas is tegenwoordig even sterk als vaste muren, plafonds of vloeren. Deze kunnen dus vervangen worden door brandwerend glas, waardoor de werkomgeving beter verlicht wordt.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs