Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Nog vijf kandidaten in de race voor Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2014

27 oktober 2014 - Tot en met vrijdag 7 november 2014 kan er nog gestemd worden voor de Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie 2014. Vijf kandidaten zijn in de race voor de gerenommeerde onderscheiding die de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) jaarlijks uitreikt.

Deze vijf kandidaten zijn: bouwconsortium SAAone, bestaande uit onder meer VolkerWessels, Boskalis en Hochtief, de Duitse coatingspecialist Nanogate, de Berlijnse luisprekerfabrikant Teufel, de Nederlandse online-eten-besteldienst Takeaway.com en luchthavensysteemleverancier Evans Airport Solutions.
 
Ondernemingsprofielen
Op de homepage van de DNHK zijn de ondernemingsprofielen van alle kandidaten te vinden. Bezoekers kunnen hier online op hun favoriet stemmen. "Alle kandidaten laten op uitstekende wijze zien welke prestaties mkb-ondernemers in het grensoverschrijdende bedrijfsleven neerzetten en wat voor uitwerking die hebben op regio’s en hun inwoners," zegt DNHK-voorzitter Ab van der Touw. "Alle vijf de bedrijven hebben op dit moment nog de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen."
 
Bekendmaking winnaar
De uiteindelijke winnaar wordt op woensdag 19 november 2014 in het Duitse Mönchengladbach bekendgemaakt. Daar vindt op die dag in het Borussia-Park een bilaterale handelsdag plaats, waar onder andere de minister van Economische Zaken van Noordrijn-Westfalen, Garrelt Duin (SPD) en de directeur-eigenaar van Katjes Fassin, Bastian Fassin als sprekers zullen optreden.

Innovatief en succesvol 
De Nederlands-Duitse Prijs voor de Economie wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt en is een onderscheiding voor bedrijven die bijzonder innovatief zijn of groot succes boeken binnen het grensoverschrijdende bedrijfsleven. "De enorme interesse in de prijs bewijst dat de zakelijke activiteiten tussen onze beide landen de afgelopen jaren verder geïntensiveerd zijn," aldus Van der Touw. De genomineerden kwamen van de in totaal 34 inzendingen als sterkste uit de bus. De prijs van de Handelskamer geldt als de hoogste onderscheiding in het bilaterale bedrijfsleven tussen beide landen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.