Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

FNV Zelfstandigen positief over inzet MKB Nederland voor zelfstandig ondernemers

27 juni 2013 - FNV Zelfstandigen vindt het positief dat MKB Nederland zich ook meer inzetten gaat voor zelfstandig ondernemers; zeker nu ZZP Netwerk Nederland zich bij deze ondernemersorganisatie heeft aangesloten.

Linde Gonggrijp, directeur FNV Zelfstandigen: "Wij onderhouden al jarenlang goede contacten met MKB Nederland en zien deze organisatie als een partij met een goede, gezonde visie op ondernemerschap. Wij zien het als positief dat een toonaangevende organisatie als MKB Nederland zzp’ers betrekt in haar brede lobbyactiviteiten. Net als MKB bedrijven zijn zelfstandigen ondernemers met veel overeenkomstige uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van kredietverstrekking en ondernemersfaciliteiten. Echter, er zijn ook veel vraagstukken die minder betrekking hebben op grotere bedrijven met werknemers in dienst; denk bijvoorbeeld aan de VAR en pensioenregelingen. FNV Zelfstandigen blijft zich dan ook specifiek richten op zelfstandig ondernemers. Wij willen hen vooruit helpen zodat zij een gezonde onderneming leiden. Dit doen we als belangenbehartiger binnen het politieke veld, met professioneel advies maar ook heel praktisch door bijvoorbeeld het verzorgen van trainingen voor zelfstandig ondernemers."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.