Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gratis overvaltraining voor ondernemers

30 november 2010 - Bij wijze van proef krijgen alle geïnteresseerde ondernemers in Haarlemmermeer sinds kort gratis preventietips, overvaltrainingen en veiligheidsscans aangeboden van de politie Kennemerland. In de training leren ondernemers zich ‘te wapenen’ tegen overvallen.

Is een ondernemer slachtoffer van een overval dan biedt de politie natuurlijk eerst noodhulp. Binnen 24 uur wordt Slachtofferhulp ingeschakeld. Daarna brengt de gebiedsagent de veiligheid van de onderneming in kaart waarbij de ondernemer onder andere informatie krijgt over de inzet van camera’s. Indien gewenst komt de gemeentelijke gebiedsmanager op bezoek om een ‘veiligheidspakket’ aan te bieden. Dat bestaat uit een volledig gefinancierde Veiligheid Kleine Bedrijvenscan, een scan op organisatorische, bouwkundige en elektronische veiligheidsmaatregelen. Daarbij kan de ondernemer de overvaltraining volgen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.