Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verhagen steunt Akkoord van de Jonge Ondernemer

24 november 2010 - Afgelopen vrijdag heeft een groep twintigers onder aanvoering van The Young Entrepreneurial Sagamores het ‘Akkoord van de Jonge Ondernemer’ gepresenteerd aan Minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. De minister gaat zich hard maken om drempels voor jonge ondernemers weg te nemen.

De jonge ondernemers waren de hele week op pad in het kader van de Global Entrepreneurship Week. De ondernemers spreken in het akkoord over terugkeer van de V.O.C. mentaliteit uit de zeventiende eeuw. 

Akkoord van de Jonge Ondernemer
Het akkoord is opgesteld door een groep jonge ondernemers die zich heeft verenigd in The Young Entrepreneurial Sagamores. Het moet drempels wegnemen voor jonge mensen om naast hun studie een onderneming te beginnen en Nederland zo nog ondernemender te maken. In het akkoord staan tien concrete actiepunten. Voorbeelden zijn het versoepelen van de bijverdiengrens voor studenten en het invoeren van een zogenaamde ‘topsportregeling’ voor ondernemende studenten om hen de ruimte te geven naast hun studie ondernemend bezig te zijn.Minister Verhagen reageerde enthousiast. Eerder sprak de voorzitter van MKB Nederland, Loek Hermans, zijn steun uit voor het Akkoord.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.