Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
4 november 2010
 

Het ene werkgeverslijstje is het andere niet

 
 

Externe lijstjes zeggen niet zoveel over goed werkgeverschap. Telegraaf Media Nederland | Arbeidsmarktcommunicatie vindt het van groot belang dat er inhoudelijk wordt gekeken naar HR beleid. Daarom brengt zij, samen met het CRF Institute, in maart het volledige overzicht van Top Employers Nederland.


Telegraaf Media Nederland | Arbeidsmarktcommunicatie en het CRF Institute werken met ingang van 1 november samen op het gebied van beoordeling van het HR beleid van grote organisaties in Nederland in het project Top Employers Nederland. Hierin wordt gekeken naar wat een organisatie daadwerkelijk heeft geregeld op het gebied van HR. Bekendheid of aantrekkelijkheid van de organisatie zelf speelt hierin geen rol. Het geeft duidelijk de stand van zaken binnen het bedrijf weer en biedt HR professionals de juiste ken- en stuurgetallen voor een intern evenwichtig personeelsbeleid. 

Keurmerk, geen rangorde
Het keurmerk Top Employers Nederland van het CRF Institute is door de Raad voor Accreditatie, in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, beoordeeld en is hiermee het enige erkende keurmerk in deze branche. De Raad concludeerde dat het keurmerk 100 procent betrouwbaar is. Volgens hun onderzoek is het project volledig geloofwaardig in de beoordeling, doordat het alleen Top Employers gecertificeerd worden die de vooraf bepaalde standaard van HR beleid behalen en overtreffen.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs