Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
29 februari 2012
 

Flexibel werken kan nu op het station

 
 

Bedrijven hebben een toenemende behoefte aan flexibele kantoorhuisvesting en zoeken daarbij vooral naar duurzame oplossingen voor vervoer en huisvesting. Daarnaast wordt Nederland steeds drukker, de verkeerswegen slibben dicht en economische knooppunten zijn steeds minder bereikbaar.


Deze ontwikkelingen leidden tot de eerste Regus | NS station2station vestiging op station Amersfoort. Een nieuw concept waarbij NS en Regus samen flexibele werkplekken op of nabij het station bieden. 

Werkplekken
Het komende jaar zullen op elf stations vestigingen openen: onder andere op de intercity stations Haarlem, Leiden, Maastricht, ‘s-Hertogenbosch, en Den Haag. De stations waar Regus | NS station2station gevestigd wordt, liggen in het centrum van de stad in levendige omgevingen. In de  vestigingen hebben bedrijven beschikking over onder andere: businesslounges met gratis wifi, vergaderruimtes met videoconferencing faciliteiten en werkplekken.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs