Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Nieuws
25 januari 2012
 

Jan-Willem Rietveld is nieuwe chef-kok Kasteel de Wittenburg

 
 

Jan-Willem Rietveld is de nieuwe chef-kok van Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. In zijn nieuwe functie is Rietveld tevens 'culinair ambassadeur' van het Kasteel. Een Frans klassieke kookstijl, puur vakmanschap en eerlijke ingrediënten typeren de nieuwe chef-kok die hier de laatste elf jaar als sous-chef werkzaam was.

Een van de grondwetten van Rietveld is dat niets onmogelijk is, en dat de culinaire wensen van de gast bepalend zijn. 

Culinair visitekaartje

Als chef-kok is dan ook geen dag hetzelfde in de keukens van Kasteel de Wittenburg. Van high-tea en receptie tot een sitting dinner voor 250 personen. Een bruidstaart maken blijft favoriet bij de chef-kok. "Dat is het ultieme maatwerk, en vraagt om precisie, maatwerk en betrokkenheid." 

Top Chef 2011

Kasteel de Wittenburg is steeds populairder als locatie voor niet alleen bedrijfsevenementen maar tevens voor concerten, bruiloften en als TV locatie. Vers in het geheugen van Jan-Willem liggen de opnames van Top Chef 2011, waarbij Robert Kranenborg en Julius Jaspers regelmatig in de keukens aan het werk waren.

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 

Gerelateerde nieuwsitems

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs