Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
19 mei 2017
 

Genomineerden Amsterdam Business Awards 2017 bekend

 
 

Vorige week zijn de drie Amsterdamse ondernemingen bekend gemaakt die kans maken op de Amsterdam Business Award 2017. Kanshebbers zijn pizzaketen New York Pizza (Philippe Vorst), uitgeverij Lebowski Publishers (Oscar van Gelderen) en kookwinkel Duikelman (David Appelboom).

Vorig jaar sleepte Brouwerij ’t IJ de prijs in de wacht. De Amsterdam Business Awards worden toegekend aan organisaties en ondernemingen die een concrete bijdrage leveren aan de metropool Amsterdam. De jury beoordeelt de genomineerden op basis van verschillende maatschappelijke, economische en sociale pijlers, zoals de mate van innovatie en de impact op de regio Amsterdam. De winnaar wordt op vrijdag 19 mei bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Business Awards Galadiner in Hotel Okura Amsterdam.

Jury 
De jury van de Amsterdam Business Awards bestaat uit Wim Zagt (partner bij JAN© Accountants & Belastingadviseurs), Arthur van der Kroef (partner Van Diepen Van der Kroef Advocaten), Gervaise Coebergh (oprichter Coebergh Communicatie & PR) en Stefan Lohuis (manager SME Rabobank Amsterdam). Op het Galadiner en de award ceremony zijn ruim 320 decision makers uit de regio Amsterdam aanwezig.

Amsterdamse signatuur, internationale allure
Naast een Business Award worden ook een Culture Award (eerder gewonnen door o.a. het Koninklijk Concertgebouworkest, Toneelgroep Amsterdam, Amsterdam Dance Event en Architectenbureau J. van Stigt) en een International Award (eerder gewonnen door MCI-Group, TataSteel en Booking.com en IBC) uitgereikt aan toonaangevende individuen of organisaties. Initiatiefnemer Ursula van Zantvliet Rozemeijer: "Amsterdam is een wereldstad met een geheel eigen signatuur. Ons succes wordt voor een belangrijk deel bepaald door de talloze lokale ondernemers die zich inzetten voor groei en innovatie, door koplopers op het gebied van cultuur maar ook door buitenlandse organisaties die neerstrijken in Amsterdam. Op ons gala brengen wij al deze partijen in een dynamische, inspirerende setting bij elkaar."

Stimuleren van jong ondernemerschap
Tijdens het Amsterdam Business Awards Gala op 19 mei is er voor de genodigden een exclusief diner, inspired by 2-sterrenchef Onno Kokmeijer. Zij worden bediend door ‘supertalenten’ van het ROC van Amsterdam, die optreden als gastheer en gastvrouw. Gedurende de avond is er bovendien top-entertainment, waaronder een optreden van excellente studenten van het Conservatorium Amsterdam. Van Zantvliet Rozemeijer: "Wij zien de awards en ons gala als een mooie gelegenheid om onderwijs en bedrijfsleven zichtbaar te verbinden. De Amsterdam Business Awards zijn er niet alleen om inspanning en succes te belonen en doorgewinterde ondernemers bij elkaar te brengen, maar zeker ook om jong ondernemerschap en ambitie te stimuleren."
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Dankzij Dogdrones is overlast van hondenpoep verleden tijd
Tinki.nl, de vergelijkingssite voor hondenliefhebbers, heeft samen met Space53, het internationale testcentrum voor drones, twee dogdrones ontwikkeld die de overlast van hondenpoep moeten terugdringen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 521.13 -0.15 %
Brisk-index: 206.10 0.60 %
Stijgers Dalers
Stern groep 24.5  4.5 %
Nutreco 47  3.9 %
BE semicondu 47.96  3.5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Gemalto 51.42  -7.2 %
KAS bank 10.9  -3.6 %
Meer beurs