Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Evenementen
12 juni 2017
 

Een droomstart voor ambitieuze vrouwen

 
 

Voor het vijfde jaar op rij biedt TheNextWomen ambitieuze startups het podium van TheNextWomen Summit om hun bedrijf tegenover een deskundige jury van investeerders, pers, adviseurs en andere professionals te pitchen.

De beste vrouwelijke startup wint onder andere een converteerbare lening van minimaal 20.000 euro uit TheNextWomen Crowd Fund, toegang tot TheNextWomen Academy en mentoring vanuit TheNextWomen100. Aanmelden voor TheNextWomen Pitch Competition kan tot 24 maart 2017.
 
De kans waar elke ondernemer van droomt
Na 31 maart 2017 zullen uit alle aanmeldingen 30 vrouwelijke ondernemers worden geselecteerd die doorgaan naar de tweede ronde. Uiteindelijk worden er vijgftien startups geselecteerd voor de halve finale. Na begeleiding en workshops van succesvolle vrouwen uit het netwerk van TheNextWomen zullen er uiteindelijk 5 finalisten geselecteerd worden. Op 12 juni 2017 pitchen zij hun startup op het hoofdpodium van TheNextWomen Summit voor de investeerdersjury, het 1.000 deelnemers-tellende publiek van ondernemers, de pers en sprekers zoals Prins Constantijn van Oranje.  De vijf finalisten ontvangen elk een converteerbare lening van 10.000 euro, waarbij ook nog de juryprijs en publieksprijs van elk 10.000 euro te winnen zijn.
 
Een startup-award van gevestigde naam
Simone Brummelhuis, founder TheNextWomen: "Ondanks het feit dat er zoveel startup-awards zijn, melden ieder jaar meer dan 150 vrouwelijke startup-founders zich aan voor onze Pitch Competition.
Ik ben trots dat zij inzien dat ons netwerk van de meest invloedrijke vrouwelijke ondernemers van Nederland hen kan helpen verder te groeien. En dat laten de succesverhalen van voorgaande winnaars als geen ander zien. Zo hebben de winnaars van de vorige vier edities binnen negen maanden na deelname investeringen van 500.000 tot 750.000 euro opgehaald."

 
Vrouwelijke startup-founders, meld je nu aan!
Bent u een vrouwelijke startup-founder? Heeft u al de eerste stappen gezet om uw idee te verwezenlijken en zoekt u een platform en investeerders om uw onderneming door te laten groeien naar een volgend niveau? Meld u dan nu aan via TheNextWomen Pitch Competition en krijg de kans uw ambities naar een hoger niveau te tillen! Aanmelden kan tot 24 maart aanstaande.
 

 
Doorsturen »  Nieuwsbrief »  

 
 
ADVERTORIAL
Frank van Marwijk, Michel Hoetmer, Asha Kalijan, Jan Vermeiren, Johanna Kroon en André de Waal. Lees de gratis artikelen van deze management best-seller auteurs op Managersonline.nl. Plus: handige checklists en het laatste managementnieuws!
Dankzij Dogdrones is overlast van hondenpoep verleden tijd
Tinki.nl, de vergelijkingssite voor hondenliefhebbers, heeft samen met Space53, het internationale testcentrum voor drones, twee dogdrones ontwikkeld die de overlast van hondenpoep moeten terugdringen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De Commerciële Revolutie is al begonnen! Iedereen voelt het wel aan, maar wat de revolutie precies inhoudt, hoe die ingrijpt op je (commerciële) processen en waar je moet beginnen om eraan mee te doen, legt Wessel Berkman je uit in dit unieke boek.
Lees verderMeer boeken
ADVERTORIAL
Word nu abonnee van Brisk Magazine en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists en voorbeelddocumenten voor ondernemers. Klik hier om u te registreren.
BRISK-INDEX
AEX index: 521.13 -0.15 %
Brisk-index: 206.10 0.60 %
Stijgers Dalers
Stern groep 24.5  4.5 %
Nutreco 47  3.9 %
BE semicondu 47.96  3.5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Gemalto 51.42  -7.2 %
KAS bank 10.9  -3.6 %
Meer beurs