Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
25 januari 2018

Beursblik: Sligro onderliggend in lijn met verwachtingen

(ABM FN-Dow Jones) Sligo Food Group heeft in 2017 onderliggend conform verwachting gepresteerd. Dit stelde analist John David Roeg van NIBC donderdag.  De gerapporteerde cijfers waren beter dan voorzien, dankzij eenmalige posten.  Daarbij noemde Roeg de outlook voor 2018 positief, maar hoeven beleggers niet te rekenen op sterke verhogingen van de winsttaxaties, aangezien Sligro ook waarschuwde voor tijdelijk hogere kosten. "De mogelijke verkoop of een partnership voor Emté blijft een belangrijke aanjager voor de koers in 2018", aldus Roeg, die recent het advies voor Sligro verhoogde naar Kopen met een koersdoel van 44,00 euro. De analist wees op de voordelen waar Sligro de komende jaren van zal genieten dankzij de samenwerking met Heineken. Het aandeel Sligro Food Group steeg donderdag 3,2 procent naar 42,10 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs