Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
29 december 2017

SnowWorld bevestigt voorlopige cijfers

(ABM FN-Dow Jones) De voorlopige cijfers die SnowWorld voor 2016/2017 afgaf, zijn ongewijzigd vastgesteld. Dit maakte de uitbater van overdekte skihallen vrijdag voorbeurs bekend. Vanwege het overnamebod dat Alychlo op 30 oktober verplicht uitbracht op alle aandelen SnowWorld, publiceerde de uitbater voorlopige cijfers.  Inmiddels zijn alle formele stappen doorlopen, aldus SnowWorld, en kon het jaarverslag 2016/2017 worden gepubliceerd. De op 30 oktober 2017 bekend gemaakte voorlopige cijfers zijn hierin ongewijzigd vastgesteld. SnowWorld boekte in het afgelopen boekjaar een omzetstijging van krap 7 procent tot 27,3 miljoen euro. De EBITDA nam met 13,2 procent toe tot 9,7 miljoen euro. Netto lag de winst op 2,4 miljoen euro. Dit was inclusief een afwaardering van geactiveerde ontwikkelkosten voor skihallen in Parijs en Barcelona. Een jaar eerder lag de nettowinst ook op circa 2,4 miljoen euro. De operationele winst bedroeg afgelopen jaar 3,1 miljoen euro. Alychlo, dat wordt gecontroleerd door de Belgische miljardair Marc Coucke, heeft een openbaar bod uitstaan op alle aandelen SnowWorld van 9,50 euro per stuk. Hiertoe was het investeringsvehikel verplicht nadat het meer dan 30 procent van de aandelen SnowWorld in bezit kreeg. Inmiddels heeft Alychlo circa 70 procent van de aandelen SnowWorld in bezit. Het aandeel SnowWorld sloot donderdag op 9,50 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs