Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 december 2017

Beursblik: HSBC blijft geloven in Altice

(ABM FN-Dow Jones) HSBC heeft woensdag het koopadvies op Altice herhaald, met een koersdoel van 20,00 euro. Na een koersstijging van 24 procent na een dieptepunt op 30 november, "kan de vertrouwenscrisis wel eens achter de rug zijn", schreven de analisten van HSBC. Belangrijkste voor Altice in 2018 is volgens de analisten om niet-kern activiteiten af te stoten en de klanttevredenheid bij het Franse SFR te verhogen. De Franse kabelaar heeft al wat desinvesteringen aangekondigd, die gezien de schuld van meer dan 50 miljard euro wellicht niet heel veel zoden aan de dijk lijken te zetten, "maar ze tonen wel de toewijding van het bedrijf".  Ook wees HSBC op de aankondiging van SFR om in buitengebieden in Frankrijk niet langer glasvezel te gaan aanleggen zonder de steun van de Franse overheid. "Een positieve stap", aldus HSBC. Het aandeel Altice handelde woensdag een half procent lager op 8,19 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs