Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
21 november 2017

Flink pluk aandelen ASMI verkocht

(ABM FN-Dow Jones) Dinsdagochtend is er een blok van 225.000 ASM International aandelen van de hand gedaan. Dit zei handelaar Bert van der Pol van Mijn-Effecten tegen ABM Financial News. De pluk aandelen werd verkocht voor 61 euro per aandeel. Daarmee was de transactie goed voor ruim 13,7 miljoen euro. Door wie en aan wie de stukken zijn verkocht kon Van der Pol niet zeggen. Wel gaf de handelaar aan dat de normale dagomzet in ASMI circa 247.000 stukken is. Het aandeel ASM International steeg dinsdag 1,5 procent naar 61,61 euro.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs