Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
13 november 2017

Beursblik: S&P verhoogt koersdoel ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor ArcelorMittal verhoogd van 23,00 naar 27,00 euro, met behoud van het Houden advies, na de meevallende cijfers van de staalreus over het derde kwartaal. Dit stelde het analistenhuis maandag in een rapport. Na de cijfers rekent S&P nu op hogere marges en een hogere winst per aandeel in 2017 en 2018.  Analist Aaron Ho blijft wel ongerust over de zwakke vraag en het gebrek aan structurele oplossing voor overtollige capaciteit op de mondiale staalmarkt. Met een verwacht rendement op eigen vermogen van 8 procent in 2017 en 2018, na een gemiddeld rendement van slechts 1 procent in de afgelopen vijf jaar, zijn risico's en rendement inmiddels goed in evenwicht, denkt Ho.  Eerder maandag verhoogde ook Deutsche Bank het koersdoel op het aandeel op basis van hogere margeverwachtingen.  Het aandeel ArcelorMittal noteerde maandag 2 procent lager op 24,64 euro in een rode AEX.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 237.75 -3.60 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
Meer beurs