Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
13 november 2017

Beursblik: S&P verhoogt koersdoel ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor ArcelorMittal verhoogd van 23,00 naar 27,00 euro, met behoud van het Houden advies, na de meevallende cijfers van de staalreus over het derde kwartaal. Dit stelde het analistenhuis maandag in een rapport. Na de cijfers rekent S&P nu op hogere marges en een hogere winst per aandeel in 2017 en 2018.  Analist Aaron Ho blijft wel ongerust over de zwakke vraag en het gebrek aan structurele oplossing voor overtollige capaciteit op de mondiale staalmarkt. Met een verwacht rendement op eigen vermogen van 8 procent in 2017 en 2018, na een gemiddeld rendement van slechts 1 procent in de afgelopen vijf jaar, zijn risico's en rendement inmiddels goed in evenwicht, denkt Ho.  Eerder maandag verhoogde ook Deutsche Bank het koersdoel op het aandeel op basis van hogere margeverwachtingen.  Het aandeel ArcelorMittal noteerde maandag 2 procent lager op 24,64 euro in een rode AEX.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs