Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
31 oktober 2017

ABU ziet opnieuw flinke groei uitzenduren

(ABM FN-Dow Jones) Het aantal gewerkte uitzenduren in de Nederlandse uitzendsector is in week 37 tot en met 40 van dit jaar flink toegenomen, evenals de omzet. Dit bleek dinsdag uit cijfers van brancheorganisatie ABU. In periode 10 van dit jaar namen de uitzenduren met 6 procent toe en steeg de omzet met 7 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei vond vooral plaats in de industriële sector, waar het aantal uren met 12 procent steeg en de omzet met 15 procent toenam. De technische sector telde 7 procent meer uitzenduren en de omzet steeg met 8 procent. In de administratieve sector was er een daling van 4 procent in het aantal uren en een afname van 5 procent in de omzet. Omdat deze periode net zoveel werkbare dagen telde als dezelfde periode vorig jaar, is er geen correctie toegepast.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Bescherm uw data - infographic over informatiebeveiliging
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De veranderingen in de markt gaan almaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Brisk-index: 237.75 -3.60 %
Stijgers Dalers
Doc data 0.44  4.8 %
Value8 5.27  4.6 %
Binck 4.25  3.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Altice 7.56  -8.8 %
Beter bed 14.36  -3.6 %
Meer beurs