Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
27 oktober 2017

Beursblik: tegenwind Comcast geen voorbode voor Altice

(ABM FN-Dow Jones) De tegenvallende resultaten van Comcast zijn niet erg representatief voor de resultaten van Altice USA. Dit stelden analisten van Bryan Garnier vrijdag, nadat Comcast donderdag de boeken opende. Comcast rapporteerde een daling van het aantal abonnees voor kabeltelevisie van 125.000 in het derde kwartaal. Hoewel deze neerwaartse trend volgens de analisten niet valt te ontkennen, hoeft de afname van kabelklanten bij Comcast niet direct te betekenen dat bij Altice USA sprake is van eenzelfde trend. Het momentum en de marktomstandigheden voor de twee bedrijven verschillen, concludeerden de analisten. "Wij zijn van mening dat de groeimotoren van Altice USA, zowel aan de inkomsten- als aan de kostenkant zullen blijven bestaan", aldus de analisten. Bryan Garnier hanteert een koersdoel van 22,80 euro met een koopadvies voor Altice. Het aandeel Altice noteerde vrijdagochtend op een groen Damrak 2,1 procent lager op 16,13 euro, nadat donderdag ook al 4,4 procent werd prijsgegeven.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs