Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
27 oktober 2017

Beursblik: tegenwind Comcast geen voorbode voor Altice

(ABM FN-Dow Jones) De tegenvallende resultaten van Comcast zijn niet erg representatief voor de resultaten van Altice USA. Dit stelden analisten van Bryan Garnier vrijdag, nadat Comcast donderdag de boeken opende. Comcast rapporteerde een daling van het aantal abonnees voor kabeltelevisie van 125.000 in het derde kwartaal. Hoewel deze neerwaartse trend volgens de analisten niet valt te ontkennen, hoeft de afname van kabelklanten bij Comcast niet direct te betekenen dat bij Altice USA sprake is van eenzelfde trend. Het momentum en de marktomstandigheden voor de twee bedrijven verschillen, concludeerden de analisten. "Wij zijn van mening dat de groeimotoren van Altice USA, zowel aan de inkomsten- als aan de kostenkant zullen blijven bestaan", aldus de analisten. Bryan Garnier hanteert een koersdoel van 22,80 euro met een koopadvies voor Altice. Het aandeel Altice noteerde vrijdagochtend op een groen Damrak 2,1 procent lager op 16,13 euro, nadat donderdag ook al 4,4 procent werd prijsgegeven.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
In 2011 lanceerde Eric Ries De Lean Startup, een revolutionair boek dat voor velen de nieuwe bijbel zou worden bij het starten of transformeren van bedrijven. Niet alleen werd zijn boek een wereldwijde bestseller, Ries reisde de wereld over om lezingen te geven en kleine en grote bedrijven te helpen met succesvol innoveren en groeien. Dit leverde hem nieuwe inzichten en oplossingen op van onschatbare waarde, die hij in 'De startup-methode' met ons deelt. Ries is verbonden aan de Harvard Business School en het gerenommeerde designbureau ideo.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Nutreco 47  3.9 %
Ballast neda 0.31  3.3 %
Nedap 50.2  2.9 %
TNT express 8.45  -9.5 %
USG people 17.2  -1.5 %
Corio 52.5  -1.1 %
Meer beurs