Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
20 oktober 2017

Beursblik: overwegend goed kwartaal voor TomTom

(ABM FN-Dow Jones) Met uitzondering van de sporttak heeft TomTom redelijk goede resultaten behaald in het derde kwartaal. Dit schreef analist Martijn den Drijver van NIBC vrijdag in een reactie.  Vanwege de problemen in de sporttak heeft TomTom zijn omzetverwachting voor heel 2017 verlaagd, van 925 miljoen naar 900 miljoen euro. Maar los hiervan verbeterden de brutomarge en het onderliggende EBIT resultaat en de groei in het belangrijke Automotive onderdeel was solide, volgens Den Drijver.  De analist blijft zorgen houden over de groei in de Telematics tak en ziet op de middellange tot lange termijn ook onzekerheid over het business model in Automotive. Daarom blijft het advies Neutraal. Het koersdoel bedraagt 9,70 euro. Op een groen Damrak daalde het aandeel TomTom 2,6 procent tot 9,08 euro. 

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs