Ondernemen met de beste ondersteuning

Beurs

Nog geen goedkeurende accountantsverklaring Value8

28 juni 2017 - (ABM FN-Dow Jones) Value8 heeft nog altijd geen goedkeurende verklaring van zijn accountant ontvangen voor de jaarrekening 2016. Dit maakte het investeringsvehikel onder leiding van Peter Paul de Vries woensdag voorbeurs bekend, voorafgaand aan de jaarvergadering. Volgens Value8 houdt het ontbreken van de handtekening van de accountant vooral verband met het onderzoek naar BK Group. "Value8 streeft ernaar dit traject zo spoedig mogelijk af te ronden, maar kan op dit moment geen nadere mededelingen doen over het onderzoek en de verwachte timing." Omdat de handtekening van de accountant nog ontbreekt, zal de jaarvergadering vandaag niet stemmen over de vaststelling van de jaarrekening, het dividendvoorstel en decharge, meldde Value8 al. Zodra er een goedgekeurde verklaring is, zal Value8 een buitengewone aandeelhoudersvergadering beleggen. Hier zal dan ook de accountant bij aanwezig zijn, beloofde de onderneming.

Goede gang van zaken
Ondanks de problemen die Value8 ondervindt met de goedkeuring door de accountant, blijft de onderneming wel positief over de operationele gang van zaken. Het is, aldus Value8, "verheugend te melden dat de belangrijkste bedrijven van de groep, met name Ceradis, Eetgemak, Kersten, HeadFirst Source Group en AquaServa, in de eerste vier maanden van 2017 een positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt." Ook was er volgens het investeringsvehikel sprake van "een positieve waardeontwikkeling van de beursgenoteerde belangen" in de eerste vier maanden. Het aandeel Value8 sloot dinsdag 0,5 procent lager op 5,77 euro.

Bron: ABM Financial News

Doorsturen  |  Reageer

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.