Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Brisk Index
27 juli 2011

Beursblik: prestaties Aperam lager dan verwacht

Aperam heeft in het tweede kwartaal minder goed gepresteerd dan verwacht. Dit concludeert Filip de Pauw nadat Aperam dinsdag nabeurs de cijfers over het tweede kwartaal bekend maakte. De nettowinst van 2 miljoen dollar was beduidend lager dan de 30 miljoen dollar waarop de analist rekende. De Pauw overschatte de positieve impact van hogere staalprijzen. De outlook laat volgens De Pauw een gemengd beeld zien. Veel hangt volgens de analist af van de ontwikkeling van de nikkelprijs in de komende zes maanden. Vooralsnog is De Pauw echter terughoudend en rekent hij op consensusverlagingen met 5 tot 10 procent. Dit kan voor koersdruk zorgen. Volgens de analist is een consensusverlaging al tenminste deels in de huidige koers verwerkt.

Bron: ABM Financial News
 
Doorsturen »  Reageer »  
 

 
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs