Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Autonieuws
21 februari 2012

Zeven keer Audi A1 quattro voor Nederland

Met een gelimiteerde oplage van 333 stuks zal de Audi A1 quattro een zeldzaamheid zijn, helemaal in Nederland. Van het totaal aantal gebouwde exemplaren zijn er namelijk slechts zeven ons land toebedeeld.

Zeven A1’s quattro op Nederlands kenteken, dat is weinig, maar gezien onze (kleinere) automarkt best gul van Audi. Groot-Brittannië dat niet alleen veel groter is, maar ook een bovengemiddeld grote schare fans van hot hatches kent, krijgt er negentien (allen linksgestuurd). Thuisland Duitsland kan 60 exemplaren tegemoet zien en naar Zwitserland gaan er liefst honderd stuks. De overige 147 worden verdeeld over de rest van de wereld.Slik!
Zeven stuks voor Nederland is dus nog alleraardigst. Want laten we vooropstellen dat deze unieke en exclusieve A1 voor de vaderlandse koper maar liefst 70.000 euro moet kosten. Een lieve som waarbij het dus maar de vraag is of er meer dan zeven een nieuwe eigenaar vinden. Degenen die het ervoor over hebben een A1 te kopen voor de prijs van een Audi A6 3.0 TFSI Pro line quattro met S-tronic krijgen daar behalve exclusiviteit wel wat voor terug. Wat te denken van de krachtigste en snelste auto in het B-segment ooit; liefst 256 pk en 350 Nm heeft de A1 quattro aan boord, opgewekt door een 2.0 liter TFSI. De acceleratie vanuit rust naar 100 km/h voltrekt zich in een vlotte 5,7 seconden. En de topsnelheid, die ligt op 245 km/h.

Bron: Autovisie

Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com

 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
ADVERTORIAL
Loopt het contract van een van u zwangere medewerkers binnenkort af maar wilt u haar het liefst in dienst houden? Bespreek samen jullie plannen om een goede samenwerking te behouden voor na de zwangerschap.
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Data Recovery Nederland haalt voor klant 115 bitcoins terug
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
BOEKENNIEUWS
Maandagmorgen staat alles op z’n kop! is een no-nonsense managementboek dat je helpt concrete stappen te zetten om je marktkracht te vergroten. Een verademing na al die hypes over Agile, Scrum en Holacracy. Een down-to-earth boek waarmee je als ondernemer bereikt wat je wilt bereiken. Want het is niet zo moeilijk als de goeroes je willen laten geloven: ‘Het geheim zit in jouw besluit om maandagmorgen direct aan de slag te gaan’.
Lees verderMeer boeken
BRISK-INDEX
Stijgers Dalers
Doc data 1.78  87.4 %
Altice 10.44  10.5 %
Value8 5.44  5 %
TNT express 8.45  -9.5 %
Groothandels 49.3  -3.3 %
Brill kon 34.6  -1.7 %
Meer beurs