Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

'Kwaliteit afwerking Tesla Model 3 alles behalve netjes'

12 november 2017 - Tesla heeft voorlopig weinig vrienden gemaakt met de lancering van de Model 3. De leveringen lopen behoorlijke vertraging op en nu blijkt dat ook de kwaliteit te wensen overhoudt.

De Amerikaanse fabrikant nodigde het afgelopen investeerders uit om in New York op pad te gaan met de Model 3, maar niet iedereen was na afloop onder de indruk. Bernstein-analist Toni Sacconaghi concludeerde dat de auto vol onvolkomenheden zit en dat er nog veel problemen op te lossen zijn, ook al is de productie al vier maanden bezig.Volgens Sacconaghi zit het 'm er vooral in dat lang niet alles netjes afgewerkt is. "We mochten de Model 3 bekijken en besturen in New York. Het komt misschien niet als een verrassing, maar er zijn nogal wat tekortkomingen. Ik waag te betwijfelen dat de meeste kopers het zien, maar de slechte kwaliteit zou slecht kunnen zijn voor Tesla als merk. "De vertegenwoordigers van Tesla gaven toe dat er problemen zijn, maar stelden tegelijkertijd dat de Model 3 al veel verder is dan de Model X en Model S kort na de productiestart waren. We gaan ervan uit dat Tesla ons de beste modellen heeft laten zien, dus het zou goed kunnen dat de problemen bij andere auto's nog meer opvallen."De investeerders en analisten mochten niets delen over hun rij-ervaring met de Model 3, dus daarover helaas geen nieuws. Laten we hopen dat Elon Musk snel ingrijpt als de problemen echt zo groot zijn, want anders kan dit inderdaad weleens slecht uitpakken voor zijn merk.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.