Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Fitnessvel voor BMW 6-serie GT

5 juli 2017 - De pas onthulde BMW 6-serie Gran Turismo is van nature al atletischer dan zijn voorganger, de gelijknamige 5-serie. Voor wie evenwel een nog meer afgetraind uiterlijk zoekt, is er nu de M Performance Parts. Stuk voor stuk gemaakt van lichtgewicht materiaal uiteraard.

De 5-serie Gran Turismo was plomp. Punt. Als opvolger daarvan is de 6-serie GT nog steeds een mastodont van een BMW maar dan wel bedeeld met een droge spiermassa zoals dat zo mooi heet in de sportschool. Oftewel, de weegschaal slaat eigenlijk even ver uit, maar dat wordt fraai(er) aan het oog onttrokken. Het kan echter altijd beter, en wel met scherper aangesneden en lichtere sportprullaria, bestaande uit bumpers, zij-skirts, spiegelkappen, speciale uitlaatsystemen en wielen met extra dunne spaken.

Beetje kleur kan nooit kwaad
Wil je ondanks de (geringe) gewichtsbesparing die de M Performance Parts met zich meebrengen toch sterkere remmen, dan kan dat ook. BMW geeft er desgewenst een flitsend kleurtje aan. Rood bijvoorbeeld, maar blauw of zwart zoals de 'nieren' van een M Performance-grille is tevens mogelijk. De keuze is reuze, waaronder een sportstuur bekleed met Alcantara en nappaleder voor het interieur.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.