Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Eerste nieuwe Alfa Giulia van de band gerold

19 april 2016 - De vlag kan uit bij Alfisti. In Alfa's fabriek in Piedimonte San Germano is de eerste Giulia van de nieuwste generatie geproduceerd.

Na dit heugelijke feit bij Alfa Romeo kunnen de transporteurs zich opmaken voor vrachtwagenladingen Giulia's met als bestemming de dealers van het merk en uiteindelijk " eindelijk " de klant.

Job 1
Italianen zijn van koosnaampjes en dus was het vooraf te voorspellen dat de eerst gebouwde Giulia die ook kreeg. Het is 'Job 1' geworden. Niet sexy of schattig, maar het dekt de lading voortreffelijk. Een Italiaanse koper mag met de eer gaan strijken.

Wachten op vanafprijs
Vanaf juni is de nieuwe Giulia ook in Nederland te koop en te rijden. Dat is al snel en menigeen heeft naar dat moment uitgekeken. Net als naar de prijzen, maar daarop is het nog altijd wachten. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.