Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Lamborghini en Pirelli schouder aan schouder

21 december 2014 - Al decennialang zijn Lamborghini en Pirelli elkaars steun en toeverlaat. Sinds de oprichting in 1963 verlaat geen geweldenaar de fabriek in Sant'Agata zonder schoeisel van die laatste. Zo'n lange vriendschap vraagt om een speciale editie.

Waarom hoogdravend doen als een simpele samentrekking de lading perfect dekt. Deze speciale vrienden-editie luistert daarom naar de weinig exotische naam Lamborghini Aventador LP700-4 Pirelli Edition. Geen poespas, al wordt de auto hier en daar gekenmerkt door enkele unieke en fraaie ornamenten.

Two-tone
Zo is de koets altijd in twee kleuren gehuld. Kopers kunnen kiezen uit twee opties: de bovenste helft van de auto (dak, motorkap, spiegelkappen en luchtinlaat) in matzwart, gecombineerd met een onderste helft in Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo of Grigio Ater of een glanzend zwarte bovenzijde in combinatie met een van de vier mat gekleurde onderzijden, te weten Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas en Grigio Titans. Strikt genomen zijn er dus 10 kleurencombinaties mogelijk. Wat elke two-tone kleurstelling dan weer gemeen heeft is een tweetal rode lijnen die over de lengteas van de Lamborghini lopen. Een verwijzing naar het subtiele handelsmerk van Pirelli.

Rode of gele klauwen
Een rode lijn is ook te vinden op de wang van elke band van de 20 inch wielen voor en 21 inch velgen achter. De wielen zelf zijn uitgevoerd in het zwart, met daarachter remklauwen in het rood of geel (indien de carrosserie in Mars Red is gespoten). In het interieur laat de Lamborghini Pirelli Edition deze tinten terugkomen in combinatie met veel zwart alcantara. Uiteraard ontbreekt een speciale plaquette met daarop het specifieke serienummer van de gelimiteerde oplage ook niet. Kopen? Bestellen kan per direct, waarna de overhandiging vanaf volgend jaar zomer volgt.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.