Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Webloggers
 


Pieter Frijters
Pieter Frijters geeft motivatietrainingen en staat bekend vanwege zijn unieke 'sneltraining' Spreken in het Openbaar.Daarnaast heeft hij een burnout- depressie- en fobiepraktijk in Waddinxveen (Frijters Mind Tuning). Hij is Nederlands bekendste deskundige op dit gebied. Pieter Frijters is tevens auteur van de boeken: Van fobie naar Vrijheid en Meester over je gedachten.

Pieter@mindtuning.nl
 
 
Weblog's van Pieter Frijters
Door: Pieter Frijters , 21 januari 2014

Tips voor een optimaal functioneringsgesprek

Goed leidinggeven resulteert in tevreden en gemotiveerd personeel. Laat je als ondernemer of afdelingshoofd steken vallen, dan zie je dat onmiddellijk terug in het gedrag en functioneren van de mensen op de werkvloer. Een functioneringsgesprek is daarom ook een goed moment voor zelfreflectie.
Lees verder »
Door: Pieter Frijters , 11 december 2013

Waarom langdurige burnout-behandeling meestal GEEN nut heeft

Burn-out! Het overkomt je ineens. Gelukkig kun je er met dezelfde snelheid weer vanaf komen. Wie direct en effectief reageert, is binnen afzienbare tijd weer back to business. En succesvoller dan voorheen.
Lees verder »
Door: Pieter Frijters , 14 april 2012

Geef altijd zelf uw presentatie

Wanneer het op een speech aankomt, laten duizenden ondernemers hun presentatie door een ander doen. Ze zeggen ‘daar heb ik iemand voor, en ‘die kan dat veel beter’. Het klinkt vanzelfsprekend, maar of de ondernemer dat diep van binnen ook echt zo beleeft, valt te betwijfelen. Zowel de medewerkers als alle relaties vinden het van meer betrokkenheid getuigen als de directeur/aandeelhouder hen toespreekt in de plaats van een waardig vervanger.
Lees verder »
1  
Zo vind je een geschikt kantoor in Amsterdam
Het is niet altijd even simpel om een geschikt kantoor in Amsterdam te vinden. Je wilt natuurlijk een kantoorruimte die bij je bedrijf past en aan een aantal eisen voldoet.
Verschilt de iPhone 12 van zijn voorgangers?
Apple heeft haar nieuwe paradepaardje, de iPhone 12, gepresenteerd aan het grote publiek!
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken