Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Webloggers
 
Merel de Valk m.devalk@searchresult.nl
 
 
Weblog's van Merel de Valk
Door: Merel de Valk , 03 juli 2015

Welke rechtsvorm past het best bij jouw bedrijf?

Het maakt niet uit of je net de knoop hebt doorgehakt om te gaan starten of dat je al een tijdje een bedrijf hebt. De juiste rechtsvorm voor je bedrijf is altijd relevant. Als starter verkies je misschien een fiscaal voordeeltje boven het voorkomen van prive aansprakelijkheid. Bestaat je bedrijf al langer en sta je op het punt om personeel aan te namen of een belangrijk contract af te sluiten dan wil je misschien liever priverisico's afdekken.
Lees verder »
Door: Merel de Valk , 03 juni 2015

Wordt time management je redding?

Als ondernemer leef je vaak een hectisch bestaan. Er zitten te weinig uren in een dag om alles te doen wat je wilt doen. Daardoor kun je dingen te lang laten liggen of zelf helemaal vergeten. Heb jij het gevoel te worden geleefd door je agenda? Of heb je moeite om je te focussen op wat echt belangrijk is? Dan is het misschien tijd om je over te geven aan time management.
Lees verder »
Door: Merel de Valk , 25 mei 2015

De zakentelefoon anno 2015

Hoe zit dat nou, zo’n telefoon van de zaak? Handig, of toch niet? Voordelig, of kost het je juist geld? Er zitten zowel voor- als nadelen aan het hebben van een zakentelefoon. Daarnaast veranderen de regels regelmatig. Belangrijk om goed op de hoogte te blijven dus. Androidplanet stelt in ieder geval dat de Samsung Galaxy Note 4, de Galaxy S6 en de HTC One M9 de beste zakelijke Android smartphones anno 2015 zijn.
Lees verder »
Door: Merel de Valk , 12 mei 2015

De ingrediŽnten van een effectieve cv

Of je nu solliciteert via een uitzendbureau of direct bij een werkgever: het curriculum vitae is je allerbelangrijkste visitekaartje. Je hebt maar een paar seconden om een goede indruk te maken. Het is dus belangrijk dat je je cv zowel qua inhoud als opmaak perfect op orde hebt. Maar hoe?
Lees verder »
Door: Merel de Valk , 20 april 2015

Vrouwen kijken graag tv in bed

Over het algemeen kijken we nog ‘gewoon’ televisie op een tv-scherm. Maar met alle alternatieven om bijvoorbeeld via tablet, telefoon of laptop tv te kijken komt hier steeds meer verandering in. Daardoor veranderen ook de plekken waar we tv kijken. Vogel deed in samenwerking met Multiscope onderzoek naar hoe en waar we graag tv kijken.
Lees verder »
Door: Merel de Valk , 11 april 2015

Stickers kopen voor uw wagenpark: do's & don'ts

Autoreclame is nog altijd een van de meest effectieve vormen van bedrijfsreclame. Variërend van belettering tot innovatieve carwrapping. Uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar (Bron: Sibon). Wat zijn nu de do's & don'ts op het gebied van autoreclame?
Lees verder »
1  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken