Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Webloggers
 


John Welzen
John Welzen is oprichter en CEO van 4webcom.com
Hij is een specialist op het gebied van interactieve internet communicatie in de meest brede zin van het woord. Van vergaderen en leren via internet, tot en met live webinar en videoconferencing. Daarnaast heeft hij in het verleden naast ondernemerschap ook veel ervaring opgedaan in leidinggevende en commerciële functies.

Met zijn blog wil hij zijn kennis en ervaringen delen met ondernemers, maar deze ook triggeren om goede discussies op gang te krijgen. Dat zal op de diverse terreinen van het ondernemerschap plaatsvinden. Van businessplan tot social media en van financiering tot live internet communicatie.

j.welzen@4webcom.com
 
 
Weblog's van John Welzen
Door: John Welzen , 30 januari 2019

Live online wachtkamer wint terrein

Steesd meer artsen en andere medici zijn bereid om hun klanten efficiŽnt en snel online te helpen. Het gemak dient de mens en er zijn volop betaalbare en betrouwbare oplossingen
Lees verder »
Door: John Welzen , 04 januari 2017

Blended toezicht, een brug te ver?

Het belang van veelvuldige communicatie en afstemming tussen leden van een Raad van Toezicht (RvT) of Raad van Commissarissen (RvC) is van groot belang voor de onderlinge afstemming en besluitvorming. Daarnaast is een juiste verslaglegging van belang om besluiten en afwegingen correct weer te geven alsmede om eventueel in een mogelijk later stadium als bewijs te kunnen overleggen. Het is gebruikelijk om dergelijke RvC/RvT bijeenkomsten aan de feitelijke tafel te organiseren.
 
Lees verder »
Door: John Welzen , 14 november 2016

Van webinars naar live online events. . . . een nieuwe trend voor 2017?

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van live online aanwezigheid. Na het belang van een mooie website en flitsende nieuwsbrieven is het fenomeen webinar meer en meer in trek bij ondernemers en non profit organisaties. De goede internet infrastructuur en de slimme software zorgen ervoor dat de huidige webinar gebruikers, zeg maar de bedrijven en organisaties die al bekend zijn met het geven van webinars, meer en meer migreren naar live online events. Wat zijn de verschillen tussen een webinar en online event?
Lees verder »
Door: John Welzen , 06 september 2016

Simpeler kosten besparen bestaat niet!

Voor alle ondernemers die het onder andere moeten hebben van externe klantbezoeken is deze korte blog een must! Want meer met minder kosten is meestal een item dat tot de verbeelding spreekt. Ik neem u even mee in de wereld van live online dienstverlening.
Lees verder »
Door: John Welzen , 18 augustus 2016

Meer business met live video communicatie

Live video communicatie  wordt zo langzaam aan gemeengoed voor veel bedrijven en organisaties. Toch zijn gebruikers in veel gevallen nog niet zover om er een maximaal rendement uit te halen. Eigenlijk wordt video communicatie nog té sporadisch en té eenzijdig gebruikt. En dat terwijl daadwerkelijke kostenbesparingen, extra opbrengsten en ook nieuwe innovaties voor het oprapen liggen.
Lees verder »
Door: John Welzen , 05 augustus 2015

Persoonlijk online klantcontact werkt!

Door de enorme verbeteringen van ons digitale netwerk en de daarmee gepaard gaande toename van de internetsnelheid groeien de online klantcontacten in een rap tempo. Daar waar email en bellen veelal lange wachttijden en soms irritatie met zich meebrengen, bieden chat en video communicatie een snel en betaalbaar alternatief.
Lees verder »
Door: John Welzen , 15 juni 2015

Nieuwe prospects mailen, bellen of iets anders?

Naast het belang van je bestaande klanten aandacht geven willen wij als ondernemers nu eenmaal ook graag nieuwe klanten binnenhalen. Makkelijk gezegd, maar hoe dan?
Lees verder »
Door: John Welzen , 31 mei 2015

Vaardigheden bij videoconference

Het is steeds gemakkelijker om een video conference op te starten, zeker met  web gebaseerde oplossingen zoals Cisco, 4Webcom, Adobe en Zoem Europe. De cloud zorgt ervoor dat alles snel en kwalitatief goed verloopt en klaar is kees. Maar dan? Dan praat je ineens tegen een lampje i.p.v. een aantal gezichten. En het lijkt alsof men meer naar elkaar luistert zonder elkaar in de rede te vallen. Dat klopt.
Lees verder »
Door: John Welzen , 28 mei 2015

Lees verder »
Door: John Welzen , 21 mei 2015

Beeldbellen in de Zorg

Uit onderzoek is komen vast te staan dat steeds meer gezondheidsorganisaties beeldbellen. Gezocht wordt naar applicaties die eenvoudig, veilig en snel gebruikt kunnen worden.
Lees verder »
Door: John Welzen , 23 augustus 2013

Snel en doeltreffend nieuwe klantcontacten

Het hebben van een eigen website is voor elk bedrijf een logisch gegeven.  Aan websites en mogelijke CMS systemen wordt jaarlijks nog steeds veel geld uitgegeven. Evenals voor de (Google) zoek optimalisatie oftewel  SEO (Search Engine Optimalisation). Elke ondernemer wil  namelijk graag dat zijn of haar website bovenaan de zoekresultaten van Google prijkt.
Lees verder »
Door: John Welzen , 19 juli 2013

Hoe organiseert u een live online webinar?

De term webinar is zo langzaam aan gemeengoed geworden op het internet. Steeds meer bedrijven maken gebruik van webinars om hun diensten en producten live te promoten.  Bij een webinar wordt het internet gebruikt als een soort van TV kanaal.
Lees verder »
Door: John Welzen , 14 juni 2013

Infographic: Explosieve groei internet in 2017

Vanaf de eerste reclame op TV over het fenomeen de groei van internet  (toen nog van de eerste providers zoals World Online) kan ik mij herinneren dat internet werd gezien als dé nieuweonline connectie tussen mensen in de wereld.
Lees verder »
Door: John Welzen , 27 mei 2013

Virtual live shopping de nieuwe hype voor winkeliers

We lezen regelmatig berichten over de steeds verder stijgende aantallen kopers op internet. Het surfen, klikken en kopen vanuit de luie stoel is langzaam gemeengoed geworden. Hup, even een credit card of paypal betaling en binnen een dag staat de bezorger voor de deur. Shoppen vanuit huis verdringt het aloude shoppen in de stad. Niet voor niets ziet de detailhandel deze ontwikkeling met lede ogen aan en staat men machteloos tegenover deze trend.
Lees verder »
1  2  
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Gegarandeerd meer klanten, dat is een stevige uitspraak! Na het lezen van dit boek weet je dat het kan. Ontdek hoe je jezelf op de kaart zet en met no budgetmarketing razendsnel groeit.
Lees verderMeer boeken