Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: John Welzen, 14 juni 2013, 00:00 uur

Infographic: Explosieve groei internet in 2017

 

Infographi c

Vanaf de eerste reclame op TV over het fenomeen de groei van internet  (toen nog van de eerste providers zoals World Online) kan ik mij herinneren dat internet werd gezien als dé nieuweonline connectie tussen mensen in de wereld.

In die tijd begreep ik het nog niet zo goed en vond ik het allemaal nogal overtrokken. Eigenlijk meer een marketingstunt, dacht ik toen. Alsof mensen in Nederland even met Amerikanen, of andere wereld delen gezellig op het web zitten.

Explosief
Echter als we de snelheid in groei en ontwikkeling van het internet onder de loep nemen dan worden de cijfers duizelingwekkend. Daar waar we eerst spraken over een groei van 5 en 10% per jaar spreken we nu over een veelvoud ervan. Soms net zo veel groei van het internetverkeer als in de bijna 30 jaren daarvoor bij elkaar opgeteld. In plaats van een gewone groei moeten we eigenlijk spreken over een explosieve groei van het internet verkeer. Wij van 4Webcom hebben een actueel onderzoek over de groei van internet voor u vertaald in een overzichtelijke infographic . U leest en ziet de enorme wereldwijde groei van het internetverkeeren haar devices waardoor bijna de helft van de wereldbevolking toegang heeft tot het world wide web.

Nieuwe landen
Landen waar het internet nog aan zijn échte groei moet beginnen, zoals Roemenië bijvoorbeeld, zullen in de komende jaren een enorme inhaalslag maken. Ook zullen we met z’n allen meerdere devices (apparaten) gebruiken in 2017 en dat als logisch ervaren. Allemaal ontwikkelingen die  wij als 4Webcom van harte toejuichen. Immers, de enorm snelle groei van infrastructuren en devices (apparaten) maakt het voor allerlei bedrijven op het gebied van live interactive communication gemakkelijker om de wereld met elkaar in contact te brengen. Eigenlijk zoals de eerste reclame makers en marketeers het decennia geleden al voor ogen hadden. Nu begrijp ik waarom.

Inforgraphic: Het internet in 2017. 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
Over de auteur:
John Welzen is oprichter en CEO van 4webcom.com

Hij is een specialist op het gebied van interactieve internet communicatie in de meest brede zin van het woord. Van vergaderen en leren via internet, tot en met live webinar en videoconferencing. Daarnaast heeft hij in het verleden naast ondernemerschap ook veel ervaring opgedaan in leidinggevende en commerciële functies.

Met zijn blog wil hij zijn kennis en ervaringen delen met ondernemers, maar deze ook triggeren om goede discussies op gang te krijgen. Dat zal op de diverse terreinen van het ondernemerschap plaatsvinden. Van businessplan tot social media en van financiering tot live internet communicatie.
 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Zou het niet fascinerend zijn als je kon tijdreizen om een kijkje te nemen in de toekomst? Jammer genoeg is dat alleen in sciencefiction mogelijk. En de toekomst laat zich helaas niet voorspellen, hoewel we hebben afgesproken dat weermannen mogen doen alsof.
Lees verderMeer boeken