Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Weblog
 
Door: Bas van Bockel, 04 mei 2017, 00:00 uur

Een kantoor trendy inrichten met een klein budget

 

Een startende ondernemer heeft vaak en beperkt budget als het gaat om investeren een kantoorinrichting. Ondanks dat wilt u toch dat de ruimte een goede indruk achter laat op bezoekers en klanten.
Ook met weinig middelen zijn er voldoende mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat het kantoor een inspirerende werkplek wordt. Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat een kantoorruimte een representatieve uitstraling krijgt?


Wanddecoratie
Het hoeft geen bakken met geld te kosten om een trendy uitstraling te creëren. Een kleine aanpassing kan er voor zorgen dat het totaalplaatje heel anders oogt dan eerst. De muren in het kantoor sneeuwen onder bij de rest van het interieur wanner ze altijd wit blijven, maar er ligt een kans om ze op te knappen. Kies er bijvoorbeeld voor om één van de muren op te vrolijken met een zachte kleur die past bij uw bedrijf en/of een meubelstuk.

Schaf hout aan
Hout kost bijna geen cent en u kunt er veel creativiteit op loslaten. Het ziet er meteen heel stijlvol uit als hout terugkeert in de kantoorruimte. Nog een voordeel is dat het voor veel onderdelen van het interieur van pas komt. Dat verschilt van de grote meubels als tafels en stoelen tot de kleinere toevoegingen in de inrichting, zoals plantenbakken of een aanvulling op de versiering aan de muur.
Liefhebbers van fotografie zouden witte muren ook kunnen gebruiken om foto’s op hout op te hangen, met bijzondere herinneringen of inspirerende personen.

Oud benut als nieuw
Waarom zou je geen vergeten producten zoals een oude turnkast gebruiken voor een staande vergadering? Dit soort tweedehandsproducten voegen iets nieuws toe aan het kantoor en worden vaak al voor enkele tientallen euro's verkocht. Ze brengen een frisse wind naar binnen en laten het gebeuren dat uw kantoor zich onderscheidt van de concurrentie. Iemand die duidelijk een eigen stempel op de inrichting drukt, trekt daar de aandacht mee.

Hoek voor ontspanning
Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat bedrijven plaatsmaken voor een loungehoek op hun kantoor. In de pauze een wedstrijdje gamen met collega's kan daar gewoon plaatsvinden. De teamleden bouwen spelenderwijs een betere relatie met elkaar op en daardoor voeren ze meer uit op de werkvloer. Ook komt een loungehoek van pas bij een bespreking binnen het team of voor een overleg met een klant. 
Doorsturen »  Reageer »  Nieuwsbrief »  

 
 
Reacties
 
Er zijn nog geen reacties.

 

Reageren

Naam:
Emailadres:
URL: (niet verplicht) http:// 
 
Reactie/Opmerking:
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
 
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.
 
PSD2 zal stimulans zijn voor voordelen zakelijke rekening
De komst van betaalrichtlijn PSD2, volweg Payment Services Directive 2, moet de openheid van de financiele wereld voortstuwen
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
Steeds meer organisaties zien in dat verduurzamen van de bedrijfsvoering waarde oplevert. Zij willen een bijdrage leveren aan het beschermen van mensen, middelen en milieu. Maar hoe voorkomt een organisatie dat zij blijft steken in goede bedoelingen en vage ideeën? In ‘Duurzame bedrijfsvoering’ staat een groot aantal wetenschappelijke beproefde bedrijfseconomische en bedrijfskundige methoden en technieken die daadwerkelijk bijdragen aan het creëren van sociale, ecologische én financiële waarde.
 
Lees verderMeer boeken