Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
16 augustus 2012

Het vier-stappen principe voor een effectieve website

Of u voor het maken van een website nu gebruik maakt van een bestaand platform, zoals WordPress of Joomla, iemand inhuurt om een professionele site te bouwen, of ervoor kiest zelf een website te ontwerpen, met behulp van een duidelijke, resultaat-gerichte strategie haalt u meer uit uw bedrijfswebsite.
Lees verder »   Reageer »
2 augustus 2012

Vijf tips voor succesvolle mobiele business-apps

Het toepassen van mobiele business-oplossingen is geen voorbijgaande hype. Steeds meer organisaties zetten mobiele apps in, maar niet elk bedrijf is daar even succesvol in.
Lees verder »   1 reactie »
27 juli 2012

De zeven mantra's van succesvolle ondernemers

De meest succesvolle ondernemers kijken op een andere manier tegen hun werk en leven aan dan minder succesvolle. Ondernemersblog Inc somt zeven mantra’s op die succesvolle mensen in het achterhoofd houden. Express.be vertaalde.
Lees verder »   Reageer »
26 juli 2012

Vijf manieren om efficiŽnter te ondernemen

Elke ondernemer kan wel een paar uur extra per dag gebruiken. Omdat er helaas maar 24 uur in een dag zitten, zet Forbes vijf aspecten van uw ondernemersbestaan op een rij waarop u vaak flink wat tijd kunt besparen.  
Lees verder »   Reageer »
19 juli 2012

Tien tactieken om meer gedaan te krijgen in minder tijd

Als u dit leest in plaats van aan de telefoon te zitten met een klant of die offerte aan het uitwerken bent, bestaat de kans dat u niet gefocust bent. En u bent niet de enige. Wilt u uw tijd weer wat efficiënter gebruiken, doe dan uw voordeel met onderstaande productiviteitstactieken van Forbes.
Lees verder »   Reageer »
6 juli 2012

Zes tips voor veilig en zuinig vakantieverkeer

Vanaf 1 november 2012 moeten alle banden in Europa een label dragen. Daarmee wil de EU consumenten bewuster maken van veiligheid, maar ook van brandstofverbruik en geluidsemissies van banden.  Met de grote vakantie-uittocht voor de deur geeft LANXESS zes tips voor een veilige en zuinige reis.
Lees verder »   Reageer »
2 juli 2012

Drie tips om de invloed van uw medewerkers te vergroten

Soms voelt het misschien alsof uw bedrijf aan ondercapaciteit lijdt. Er is bijvoorbeeld net niet genoeg mankracht om die ene grote order binnen te halen. Wie echter creatief is, haalt meer uit zijn personeel dan gedacht. Dat stelt Ronald van der Molen, eigenaar van Transformatio.
Lees verder »   Reageer »
25 juni 2012

Vijf tips voor veilig wachtwoordgebruik

Computergebruikers zijn er zo aan gewend om online wachtwoorden aan te maken voor de online diensten die zij gebruiken, dat zij hierbij vaak niet nadenken over het beveiligen van persoonlijke informatie. Er wordt nauwelijks rekening gehouden met de moeilijkheidsgraad van het wachtwoord.
Lees verder »   Reageer »
21 juni 2012

Zeven tips voor een succesvolle overstap naar de cloud

Consumerization of IT is een zegen voor organisaties. Medewerkers willen altijd en overal toegang tot bedrijfsinformatie en door dit op een goede manier te faciliteren kunnen productiviteit en efficiëntie worden verhoogd. De opkomst van de private cloud biedt op dit vlak mooie mogelijkheden, maar voor veel organisaties ook de nodige hoofdbrekens.
Lees verder »   Reageer »
1 mei 2012

Succesvolle datamigratie in vijf stappen

De complexiteit van IT-infrastructuren is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Hier komt bij dat dataomvang jaar in, jaar uit sterk toeneemt. Datamigratie is een ondergeschoven kindje bij aanpassingen in de infrastructuur, ongeacht of het gaat om een project, cloud-dienst of hybride oplossing. Bij de gemiddelde onderneming kan een datamigratie tot wel twee jaar in beslag nemen.
Lees verder »   2 reacties »
23 april 2012

Vijf veel voorkomende misvattingen over disaster recovery

Netwerkmanagers binnen het MKB hebben vaak te maken met IT-systemen van verschillende vormen en omvang. Deze systemen geven invulling aan een ogenschijnlijk oneindig gamma aan behoeftes. In de loop der jaren zijn er veel issues geweest op het gebied van disaster recovery (DR). Door de missers te herkennen, kunt u ze proberen te voorkomen.
Lees verder »   Reageer »
10 april 2012

Zeven tips om talentvolle medewerkers te begeleiden

Uw beste mensen houden is niet altijd makkelijk, maar wél noodzakelijk. In onzekere tijden, maar ook in de goede die weer gaan komen. Hoe leidt u het werk van uw talenten in goede banen? Forbes.com geeft zeven tips.
Lees verder »   Reageer »
9 maart 2012

In zes stappen een succesvolle SEA-campagne

Een jaar geleden nam Cendris OnLine de Search Engine Advertising(SEA)-campagne voor de Persoonlijke Postzegel van PostNL over. Het doel: met zo weinig mogelijke kosten zo veel mogelijk omzet genereren. En dat lukte.
Lees verder »   Reageer »
16 februari 2012

Tien tips om uw zaak te runnen zonder kantoor

Soms kan het niet anders, maar er zijn ook gevallen waarin de vraag ‘heb ik nu echt een kantoor nodig?’ prima met ‘nee’ beantwoord kan worden. Alleen al vanwege de kosten kan een thuiskantoor de moeite waard zijn.
Lees verder »   Reageer »
7  8  9  10   ... 13
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken