Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
28 december 2012

Tien tips voor een veilige webshop

Wereldwijd worden dagelijks 1,5 miljoen mensen slachtoffer van cybercrime. Juist in drukke tijden is het daarom belangrijk dat organisaties stappen nemen om voorbereid te zijn op mogelijke cyber-aanvallen.
Lees verder »   Reageer »
27 december 2012

Drie geheimen voor een succesvolle webshop in 2013

Jaarlijks worden er zo´n 20.000 webshops ‘geopend’ in Nederland. De drempel is laag, en de kosten zijn te overzien. De resultaten vallen echter vaak tegen, als gevolg van onrealistische verwachtingen en gebrek aan kennis.
Lees verder »   1 reactie »
27 december 2012

Vijf tips voor de startende ZZP'er

Steeds meer mensen gaan, mede vanwege de economische crisis, werken als ZZP'er. Uit onderzoek onder ruim 2.000 Nederlandse ondernemers blijkt dat 68 procent van de respondenten vindt dat Nederlanders in de huidige economische omstandigheden het heft in eigen handen moeten nemen door voor zichzelf te beginnen. Echter, hier komt soms meer bij kijken dan van tevoren gedacht.
Lees verder »   Reageer »
21 december 2012

Vijf misvattingen bij de aankoop van hardware

Volgens brancheverenigingen zal de verkoop van pc's, notebooks en tablets dit jaar substantieel groeien. De ervaring leert dat zowel particulieren als bedrijven in de twee laatste maanden van het jaar gemiddeld bijna twee keer zoveel uitgeven aan hardware als in andere maanden.
Lees verder »   Reageer »
20 december 2012

Top vijf aandachtspunten voor mkb-accountant

81,4 procent van ondernemend Nederland wil dat de accountant verder kijkt dan de jaarrekening en strategisch advies geeft voor de lange termijn. Dit blijkt uit een  grootschalig promotieonderzoek onder mkb-ondernemers, geëntameerd door Universiteit Leiden en SRA.
Lees verder »   2 reacties »
14 november 2012

Vijf risico’s van flexwerkers

Werkgevers realiseren zich niet dat flexibel werken risico’s met zich mee brengt voor zowel bedrijf als werknemers. Zo weten werknemers bijvoorbeeld niet meer waar de vluchtroutes zich bevinden en laten ze regelmatig dure laptops rondslingeren.
Lees verder »   Reageer »
1 november 2012

Tien missers bij het geven van een (kerst)cadeau

Niet alle Nederlandse ondernemingen zijn even handig bij het geven van een blijk van waardering aan hun medewerkers. Met tot gevolg dat de plank wel eens wordt misgeslagen.
Lees verder »   Reageer »
31 oktober 2012

Acht tips om uw vacature beter vindbaar te maken

Digital recruitment gaat niet alleen om kandidaten vinden, maar ook om gevonden worden. U kunt nog zo’n mooie online vacature schrijven, als niemand hem ziet, heeft u er geen fluit aan.
Lees verder »   Reageer »
4 oktober 2012

Zeven veel gemaakte fouten op sociale media

Een zakelijk Facebook of Twitter account beheren? Lijkt eenvoudig. Maar zelfs grote merken met een duidelijke strategie, maken blunders. Het is dus belangrijk te weten waar u mee bezig bent en hoe u veelgemaakte fouten voorkomt.
Lees verder »   Reageer »
1 oktober 2012

Vijf doís als u in zee gaat met een werving- en selectiebureau

Denkt u eraan een werving- en selectiebureau of headhunter in te schakelen voor het vinden van nieuwe mensen op topposities in uw onderneming? Lees dan eerst even deze vijf do’s van Ivy Wxec.
Lees verder »   Reageer »
13 september 2012

Vijf tips voor een gezonde financiŽle onderneming

Ondernemers van nu moeten scherp aan de wind varen. Daarvoor is een goede financiële huishouding onmisbaar. En dat willen ze nog wel eens vergeten, stelt Paul Dinkgreve, voorzitter van SRA.
Lees verder »   Reageer »
6 september 2012

Vijf tips om te besparen op brandstofkosten

Nu de brandstofprijzen richting de twee euro gaan, lopen de kosten voor de werkgever steeds verder op. Werkgevers komen dan ook meer en meer in actie tegen de torenhoge brandstofkosten bij leaseauto's.
Lees verder »   Reageer »
27 augustus 2012

Vijf tips voor de nieuwe manier van winkelen

Ondanks de groei van e-commerce hechten klanten nog steeds veel waarde aan een ‘echte’ winkelervaring. Effectief winkelen is belangrijk en efficiënte hulp van beleefde verkopers met kennis van zaken wordt meestal erg gewaardeerd.
Lees verder »   Reageer »
22 augustus 2012

Zes mechanismen om uw medewerkers te overtuigen

Sommige ondernemers krijgen haast alles gedaan bij hun medewerkers. Op de één of andere manier raken ze telkens de juiste snaar waardoor mensen het heerlijk vinden om voor hen te werken. Hoe doen ze dat toch?
Lees verder »   Reageer »
6  7  8  9   ... 13
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
BOEKENNIEUWS
De scheidslijn tussen succes en ellende is dun als je jouw devil inside niet onder ogen komt. Dan saboteer je jezelf en anderen, met grote gevolgen voor jou, je familie, je vrienden en de mensen aan wie je wellicht leiding geeft. Het beoefenen van introspectie is dan ook de belangrijkste vaardigheid die wij in ons leven kunnen inzetten.
Lees verderMeer boeken