Nieuwsbrief ›
Zoeken ›
Tips & Tricks
6 maart 2015

De vijf grootste valkuilen bij het selecteren van een cloud-leverancier

Cloud-leveranciers zijn er te kust en te keur. Veel partijen schermen met flexibele, schaalbare oplossingen die weinig kosten en hoge serviceniveaus bieden. Dat klinkt erg aantrekkelijk. Toch zijn er volgens Proact de nodige valkuilen bij het kiezen van de juiste cloud-partner.
Lees verder »   Reageer »
2 maart 2015

Drie tips voor positieve online klantbeoordelingen

Aanwezig zijn op internet en een goede indruk achterlaten is erg belangrijk. Administratiekantoren en accountants kunnen er in deze tijd niet meer onderuit.
Lees verder »   Reageer »
11 februari 2015

Vier redenen waarom retailers meer aandacht moeten besteden aan retourlogistiek

Flexibiliteit en kostenbesparingen omtrent goederenvervoer hebben bij veel retailers altijd hoog op de agenda gestaan. Het belang van retourlogistiek (reverse logistics), de snelheid waarmee klanten goederen retourneren, is echter vaak onderbelicht gebleven.
Lees verder »   Reageer »
29 januari 2015

Vijf essentiële apps voor zzp’ers

Het aantal zzp’ers neemt toe. Dat bleek begin 2015 uit cijfers van de Kamer van Koophandel. In totaal kwamen er in Nederland 50.000 nieuwe zzp’ers en eenmanszaken bij. Omdat de concurrentie daardoor steeds groter wordt is het van belang zo effectief mogelijk te werken.
Lees verder »   Reageer »
18 december 2014

Vijf tips voor webshopeigenaren

Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. Vooral eigenaren van webshops krijgen te maken met vernieuwingen, zoals andere wetgeving, een nieuwe extensie .shop en diverse trends. STRATO zet de belangrijkste webshopthema’s voor 2015 op een rij. 
Lees verder »   Reageer »
15 december 2014

Vijf trends in kerstgeschenken

Traditioneel pakket, cadeaubon of toch een kerstmarkt? De mogelijkheden voor het kerstpakket zijn heel divers. Om tegen het einde van het jaar de keuze wat overzichtelijker te maken zet Fitbox de vijf trends van 2014 op een rij.
Lees verder »   Reageer »
3 december 2014

Vijf tips om de beveiligingsrisico's van internetdevices te verkleinen

Tablets, horloges, koelkasten, printers, camera’s, steeds meer apparaten hebben een internetverbinding. Met de toename van devices nemen ook de beveiligingsrisico’s toe, maar gek genoeg doen bedrijven weinig om die tegen te gaan.
Lees verder »   Reageer »
27 oktober 2014

Negen tips voor bijzonder Customer Engagement

"Wie kan er jongleren?" informeert klantwens-expert Peter Wilson terwijl hij in de theaterzaal van De Efteling tussen de lianen balletjes opgooit. "Houdt uw ogen op de ballen en houd ze in de lucht." Hij gooit een balletje naar een deelnemer.
Lees verder »   Reageer »
19 augustus 2014

Zeven tips voor werkgevers bij het nieuwe ontslagrecht

In 2015 worden veel wijzigingen doorgevoerd in het arbeids- en ontslagrecht. Het is de bedoeling dat via de Wet Werk en Zekerheid de ontslagregels worden vereenvoudigd (per 1 juli 2015) en de werknemer eerder recht krijgt op een vast contract.
Lees verder »   Reageer »
14 juli 2014

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier

Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken. Proact geeft vijf praktische criteria die organisaties mee kunnen nemen als ze op zoek gaan naar een BaaS-leverancier.
Lees verder »   Reageer »
25 juni 2014

Vijf tips om debiteurenrisico’s te beperken

Nederlandse organisaties willen dat gevallen van faillissementsfraude snel openbaar worden gemaakt. Ruim negen op de tien bedrijven (94 procent) zijn voorstander van een openbaar register waarin frauduleuze faillissementen worden vermeld.
Lees verder »   Reageer »
16 juni 2014

Vijf onmisbare apps voor onderweg

Wanneer men vroeger achter het stuur ging zitten van de auto werd hij of zij begroet met allerlei analoge meters en ouderwetse schakelaars. Dit komt tegenwoordig amper meer voor. De evolutie van auto's gaat dan ook erg snel, maar tegenwoordig evolueert ook de autobestuurder mee.
Lees verder »   2 reacties »
12 juni 2014

Vijf zaken die MKB’ers moeten weten over social media

LinkedIn is het meest gebruikte social media-platform onder ondernemers. Daarnaast is het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter en Google+ het afgelopen jaar enorm toegenomen. Door het toenemende social media-gebruik komen bedrijven dichter bij elkaar en bij hun klanten te staan.
Lees verder »   Reageer »
3 juni 2014

Vijf tips om te checken of uw selectiecriteria aansluiten bij de nieuwe realiteit

Ondanks het turbulente economische klimaat van de afgelopen jaren is de ‘war on talent’ nog steeds aan de orde van de dag. Echte (top)talenten zijn schaars en de verwachting is dat dit niet gaat veranderen.
Lees verder »   Reageer »
1  2  3  4  5   ... 13
Meer dan 100 checklists
Word Brisk-abonnee en krijg gratis toegang tot meer dan 100 checklists voor ondernemers
Managersonline.nl
Het internetmagazine voor directeuren en managers
Hulp bieden aan anderen: met deze opleidingen kan het
Sommige mensen zijn geboren hulpverleners. Dan is een carriere in de hulpverlening wellicht voor je weggelegd.
BOEKENNIEUWS
Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen. Maar wat als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten.
Lees verderMeer boeken